facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interband

Geschiedenis

Wij grijpen terug op een jarenlange ervaring in de bandensector die garant staat voor de juiste raadgeving en een perfecte service. Een hoogtechnische uitrusting op gebied van montage, uitbalanceren en uitlijnen zorgt voor een toegevoegde waarde en een perfect rijgedrag.



"Interband Lokeren steunt op jarenlange ervaring, waardoor wij u van de beste service en expertise kunnen voorzien, garantie voor de juiste raadgeving en een perfecte service. Om u te verzekeren van de beste service, ontvangen wij u in onze moderne en volledig uitgeruste gebouwen. Wij werken met up to date uitrusting en materialen, kwaliteit alijd verzekerd! Ons hoogtechnisch gereedschap op gebied van montage, uitbalanceren en uitlijnen zorgt voor een toegevoegde waarde en een perfect rijgedrag. Als partner van de topmerken kunnen wij de gepaste band voor ieders rijgedrag, wagen en budget aanbieden. Het nemen van de juiste beslissing voor uw veiligheid is onze prioriteit."
Adres: Oeverstraat 17, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 09/3487855
Stad: Lokeren
Route: Oeverstraat 17
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 07:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bandencentrale Stekene, Bandencentrale in de buurt, Bandencentrale Sint-Niklaas, Bandencentrale Gent, Bandencentrale Lochristi, Oeverstraat Lokeren, Bandencentrale Zele, Bandencentrales met prijslijst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ace Cars & Bikes Ace Cars & Bikes 2 km Zeer hulpzame mensen! Inmiddels mijn 4de wagen aangeschaft bij Ace Cars en altijd sup...
Recensies
Super professioneel! De mensen daar zijn geweldig! Ontzettend bedankt voor je hulp!
Altijd een snelle en correcte service ook als het onverwacht en zonder afspraak moet.
Ze hebben me snel geholpen
Goeie en snelle service! Aanrader!
Topbedrijf met vriendelijke en correcte service. Ondanks het komen en gaan van klanten is men altijd vriendelijk en wel georganiseerd. Voor mij lijkt het op chaos maar het is een gesmeerde machine. Afspraken zijn afspraken en men houdt zich daaraan. Dikke duim.
Zeer snelle service geen lange wachttijden
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zoeken steeds naar de meest geschikte band/velg voor jouw. De mensen aan de balie zijn multi-taskers eerste klasse! Voor trucks/traktoren etc is er een aparte ruimte in hetzelfde gebouw. Gratis waterdispenser en betalende frisdrankenautomaat aan de balie. En wie een koffietje wil: nespresso machine mits betaling beschikbaar.
Vriendelijk personeel. Een eerlijk advies gekregen.
Zonder afspraak met een lekke band die aan vervanging toe was toch binnen de 30 min terug de baan op met nieuwe banden. Top!
Super service en goeie koffie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid