facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intense - Massagetherapeut

Intense - Massagetherapeut

Info

Wil je een intensieve, stimulerende massage ?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres !
Masseren is mijn passie.

Experience far beyond average !!!

Geschiedenis

Wil je een intensieve, stimulerende massage ?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres !
Masseren is mijn passie.

Experience far beyond average !!!



"Bij massagetherapeut Intense in Lier, kan je terecht voor kwalitatief hoogstaande lichaamsmassages, zodat je je na een behandeling herboren voelt. De basis van de massages is de Zweedse massage, aangevuld met andere technieken. Ook voor een rug- nek- en schoudermassage, sportmassage of stoelmassage ben je aan het juiste adres en wanneer je specifieke problemen hebt, kan de massage daarop aangepast worden. Hoogsensitieve personen of personen met C.V.S. of fibromyalgie zijn ook welkom. Heb respect voor je lichaam en draag er zorg voor. Een massage is één van de beste tools om dat te doen. Enkel op afspraak"
Adres: Antwerpsesteenweg 94 A, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 0486151116
Stad: Lier
Route: Antwerpsesteenweg 94 A
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Neyeslashes Neyeslashes 444 meter
Ocean Flow Ocean Flow 483 meter Massages voor verlichting bij stress en spanningen. Een gezellige praktijk met persoo...
NaturElle schoonheidssalon NaturElle schoonheidssalon 680 meter Schoonheidssalon NaturElle Anouk Dom Gelnagels, manicure, medische pedicure, gelaats...
Schoonheidsinstituut Allure Lier Schoonheidsinstituut Allure Lier 707 meter Zeer vriendelijke dame. Altijd heel tevreden. Doet heel goed haar werk. Is er ook zee...
rabinbarbers rabinbarbers 846 meter Steeds opnieuw zijn mijn kapsel en baard opnieuw in vorm. Deze mannen doen hun job me...
Bio Wellness Bio Wellness 1 km Zeer toffe mensen met veel ervaring in het volledig verwennen van kop tot teen Namas...
Stress Off Stress Off 1 km Stress Off stresscoaching leert U omgaan met stress, burn-out en chronische ziekte do...
Jasmina Jasmina 1 km Jij kan bij mij terecht voor aromatherapie, Reiki, fytotherapie en verschillende soor...
Zorgmasseur Ans Sobry Zorgmasseur Ans Sobry 1 km Is wat moet zijn
Time 4 Me Massagepraktijk Time 4 Me Massagepraktijk 1 km Ik heb hier genoten van een heerlijke massage tijdens mijn revalidatie van een lumbag...
Ergosun Ergosun 1 km Supervriendelijk personeel , en heel proper. Gewoon Top !!!
Health Mate Health Mate 1 km Wij hebben de vergelijking gemaakt tussen verschillende merken, en zijn uiteindelijk ...
S-matiz S-matiz 1 km Voor haarheren, dames,kids en manicure moet je bij matiz zijn
Poppy Beauty Lier Poppy Beauty Lier 2 km Cindy is een fantastische madame! Ze is heel goed in wat ze doet en de leuke babbel k...
De Toverschaar - bij Mony De Toverschaar - bij Mony 2 km Zeer vriendelijke kapper geeft goed advies
Mindcentrum Mindcentrum 2 km Dankzij de laatste hypnosetechnieken vermageren, stoppen met roken, beter slapen, mi...
RelaxZen RelaxZen 2 km Ik maak meditaties die je kan aankopen. Ik maak deze steeds op gevoel. Meer info kan ...
Recensies
Over de jaren heen ben ik al bij veel massagetherapeuten langs geweest doch uiteindelijk blijft er nog maar eentje over & ga ik enkel nog langs bij Luc Straus van Intense. Waarom? Cuz' HE IS SIMPLY THE BEST! Uiterst professioneel en weet heel goed waar hij mee bezig is. OK, toegegeven, achteraf soms eerst wat pijnlijke spieren doch dat is enkel een teken dat de massage effectief gewerkt heeft want daarna voel ik me steeds als herboren! EEN ECHTE AANRADER!
Luc is een zeer aangename professionele massage therapeut die weet waar hij mee bezig is. Heb je klachten of wil je jezelf eens heerlijk laten masseren. Voor mij steeds zowel ontspannend als energie gevend. Zaaaaaaalig! Dank je wel!
Ik had de laatste tijd zeer veel last van schouderpijn. Ik heb bij Intens een zeer professionele massage gekregen, de pijn was zo goed als weg al na een beurt. Luc weet hoe hij een probleem moet aanpakken en heeft je een zeker gevoel. Nu ga ik af en toe voor een ontspannende massage om alle stress uit mij lijfje te halen, voor mij maar een adres " Intense".
Ik test regelmatig nieuwe massagetherapeuten doch ik ga al bijna 2 jaar bij Luc van Intense en hij blijft met voorsprong DE allerbeste. PUUR vakmanschap & TOPKWALITEIT van de bovenste plank! Hij is immers op en top professioneel, klantvriendelijk, hygiënisch & zorgt voor een fijne ambiance! M.a.w. EEN ABSOLUTE AANRADER!
Op het visitekaartje van Intense massagetherapeut vind je een afbeelding van het menselijk lichaam, eenmaal als skelet en eenmaal als lichaam bestaande uit spieren. Dit verbeeldt perfect de visie van Luc die met zijn intense massage jouw lichaam diepgaand verzorgt. Hij maakt daarbij gebruik van verschillende technieken die hem toelaten jouw probleempunten te lokaliseren en aan te pakken. Deze vorm van massage werkt niet alleen ontspannend maar bovendien ook helend en vice versa! Daar bovenop is Luc een zeer sympathieke man met feeling voor zijn cliënten.
Een voetbalblessure bracht mij bij Intense. Hier kreeg ik een vakkundige en zeer professionele massage. Deze massage bevorderde mijn herstel en ik ben dan ook zeer tevreden over de behandeling. In mijn geval ging het over de cupping therapie, waarover ik al veel gehoord had. Maar waarvan ik nu ook echt overtuigd ben dat het echt werkt en een goed effect heeft op het lichaam. De hele setting een confortabele massagetafel, rustige muziek en aangepast licht zorgde ervoor dat ik mij helemaal "op mijn gemak" voelde. Voor mij een welverdiende 5 sterren en een echte aanrader voor iedereen!
Toen ik de eerste keer een massage boekte was ik sceptisch. Maar toen ik eenmaal na een intake over wat mijn klachten waren op zijn massage tafel lag, verdwenen al mijn bedenkingen. Een aangename man die weet wat hij doet! Elke keer weet hij de pijnpunten aan te pakken en me als herboren te laten opstaan. Ergens pijn? Of gewoon zin in een heerlijke massage? Enkel 1 plek om te gaan ; naar Intense!
Ik ga ondertussen al een paar jaar naar Luc, mijn vriend ook. Hij is de enige therapeut die erin slaagt om mijn rugpijn te verlichten. Altijd een vriendelijke ontvangst en zeer professioneel. Top!
Bij Luc kan je terecht met je klachten, hij zal naar je luisteren en je altijd terug vooruit helpen en zelf mee helpen zoeken naar de oorzaak van je klachten. Hij zal een verlichting bieden zelfs al na 1massage behandeling! Heel proffesionele aanpak en heeft veel kennis van het lichaam. Voor mij de enige die mijn chronische nekklachten kan verlichten! Dank je Luc, ik kom zeker terug! Een aanrader!
Zowel mijn hele gezin 1echtgenoot en 3 zonen als ik zijn reeds geruime tijd vaste klant bij Intense. Samen met correcte aanpak van een eventueel probleem, is hier discretie, proffesionalisme en een duidelijke passie voor het vak een constante. Ik raad Luc dan ook zonder enige twijfel aan iedereen aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid