facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Int Hofken

Int Hofken

Info

Aangenaam vertoeven en tafelen in restaurie Int Hofken op de markt in Haacht.



"Onze sfeervolle brasserie is door haar centrale ligging in Haacht-centrum een uitstekende plaats waar het aangenaam vertoeven is."Int Hofken" kan je zowel terecht voor een drankje, snack of lunch als een uitgebreid diner.De keuken biedt klassieke en eigentijdse gerechten waarbij aantrekkelijke culinaire suggesties inspelen op het seizoen.Een gemotiveerd en gastvrij team staat er garant voor heerlijke maaltijden en een vriendelijke service.Wij wensen U alvast smakelijk eten & veel gezelligheid !"
Adres: Markt 25, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 016880142
Stad: Haacht
Route: Markt 25
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:30
Dinsdag: 11:30 - 22:30
Woensdag: 11:30 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: 't hofke haacht menu, Brasserie Haacht, Brasserie Haacht markt, Huiskamerrestaurant Haacht, Restaurant Haacht Hansbrug, Restaurant Tildonk, Restaurant Keerbergen, Brasserie Kampenhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Volle Pot De Volle Pot 98 meter Authentieke oude herberg met veel antiek. Vriendelijke bediening, Keizer Karel van ´t...
T Frietboerke T Frietboerke 112 meter De beste Chinees friet als u 1 u wilt wachten op uw bestelling om vervolgens maar mag...
'T GOE Gedacht 'T GOE Gedacht 286 meter zeer lekker eten, top service, druk maar gezellig interieur...Eten: 5/5
De Lork Bistro en Feestzaal De Lork Bistro en Feestzaal 2 km Na al een paar keer de website te hebben geraadpleegd lekkere menu's. Maar eens je d...
Recensies
Deze zaak is gelegen op het gezellige marktplein te Haacht waar er voldoende parkeergelegenheid is. De zaak is gesloten op woensdag en donderdag. De zaak is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De menukaart is divers dus voor ieder wat wils. Zeer vriendelijk personeel. Een aanrader. Gisteren mochten we eer feestje bijwonen. Weer viel het ons op hoe de familiezaak gedragen wordt door iedereen vanuit hun hart. Geen enkele vraag is teveel en altijd met de glimlach. Ga er eens langs want niets is mooier dan het vooruitzicht van de ontdekking.
Wij zijn hier al verschillende keren komen eten, zowel lunch als diner en elke keer is alles tot in de puntjes verzorgd. Super lekker eten en heel vriendelijke bediening. Ook heel kindvriendelijk! Wij komen hier absoluut met heel veel plezier terug.
Gevraagde voorgerechten en desserts niet beschikbaar. Irritante ober, en op het einde zo goed als buiten gezet. Zaten nog gezellig te babbelen, maar werd duidelijk dat ze liever hadden dat we vertrokken. Nochtans was het amper 21.00u.
Al meerdere malen hier gaan eten en het blijft top! De bediening is zeer vriendelijk en het eten is zeer lekker. Deze keer zijn we voor de filet pur van de Limousin 250g gegaan en mijn vrouw voor de zacht gegaarde varkenswangen met Tongerlo. Een aanrader om te gaan eten in Haacht.
Complete ontgoocheling. Voorgerecht waren smaakloze scampi in een ondefinieerbare sausje. Hoofdgerecht wildragout leek eerder op goedkoop stoofvlees. Aan een dessert hebben we ons niet gewaagd. Bediening ondermaats.
Heel lekker eten, goede service, Super prijs/kwaliteit. Wij gaan zeker terug.Eten: 5/5
Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
Goede keuken voor als je van meer traditionele gerechten houdt, redelijk zwaar allemaal maar wel lekker. Filet puur was matig met ietwat fletse peperroomsaus. We waren hier in Februari en alhoewel het eten lekker was en de bediening erg vriendelijk viel het ons een beetje tegen dat er bijna geen lichte gerechten of slaatjes waren. Heel veel wild waar we persoonlijk minder fan van zijn. Dame blanche was dan weer heerlijk en niet te groot.
Heel gezellig, vriendelijke bediening en super lekker!
Er is er eentje die daar werkt die allesbehalve vriendelijk is....Als je dan een lachende opmerking maakt over dat ons hoofdgerecht mag komen omdat we honger hebben loopt ze naar de bazin. Die vindt het dan nodig om ons te komen zeggen dat “het meisje zich aangesproken voelde”. Als dat zo is dan kan ze beter een andere job zoeken. Wij zijn altijd vriendelijk en correct en als we dan zo terechtgewezen worden zonder onze kant van het verhaal te horen is dat triest. Heel spijtig want het eten is er lekker en het is er leuk zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid