facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Instituut Sigi

"Beste Klanten, wij werken steeds op afspraak telefoonnummer 052/216064 , zo kunnen we een persoonlijke en kwaliteitsvolle behandeling garanderen. Met vriendelijke beautygroeten, Elsy Geerinck"
Adres: Grootzand 140 , Grembergen 9200, BE
Telefoonnummer: 052 21 60 64
Stad: Grembergen
Route: Grootzand 140
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Beautylounge Vicky
Recensies
Een super ervaring gehad!! Zalig ontspannende gelaatsverzoring en manicure. Heel erg lieve mevrouw, die je meteen op je gemak laat voelen. Zeker en vast een aanrader!!
Elsy is een super lieve dame met een enorme kennis van haar vak! Gelaatsverzorging was TOP! Super tevreden van het resultaat. Een echte aanrader!
Super instituut! Wil je verwend worden met topproducten door een dame die super professioneel is en een krak is in haar vak? Niet twijfelen en afspraak maken!
Een lieve dame met liefde voor haar vak, een enorme producten kennis en super goeie producten. Zeker voor herhaling vatbaar. Een aanbeveling voor iedere vrouw!
Zalige en fantastische gelaatsverzorging. Sigi geeft ook een heel goed persoonlijk advies voor de juiste verzorgingsproducten! Ze neemt ook tijd voor jou als klant.
Een lieve, vriendelijke Dame met goede vakkennis, werkt met passie en heeft oog voor de wens van de klant!!! Topmadam!
Gesloten tijdens de openinguren, nergens vermeld en als je dan belt voor een afspraak word er niet opgenomen
Heel vriendelijke en professionele verzorging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid