facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Institut-Mindfulness

Adres: 7 rue d'Alost , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0476 51 70 16
Stad: Brussel
Route: 7 rue d'Alost
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Meditation Brussels, Mindfulness training, Mindfulness training belgie, Mindfulness cursus Oost-Vlaanderen, Mindfulness cursus Limburg, Mindfulness cursus West Vlaanderen, Workshop mindfulness, Mindfulness sessie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
O'Vive O'Vive 2 km Vertaald door Google Het was de eerste keer dat ik hydrotherapie deed. Het was een ze...
Acore Acore 4 km
Céline Laloux Céline Laloux 6 km "L'Ennéagramme au service de l'individu, des couples et des organisation...
Salwa El Makrini Salwa El Makrini 7 km Hoe professioneel het ook is, ik wil je bedanken voor je vooruitziende blik en je ste...
Recensies
Het is een bijzondere ervaring die ik iedereen aanraad. Afstand was geen belemmering om via Zoom deel te nemen aan deze workshop. Ik heb genoten en veel tools geleerd die ik nu kan toepassen in mijn werk, dat soms erg stressvol is. Marjan is een uitstekende gids! Bedankt
Ik volgde een cyclus van 8 weken op zoom en ben helemaal tevreden. Onder deze omstandigheden voelt het goed om een ​​kleine groep te hebben om elke week mee samen te komen. We zagen onszelf evolueren terwijl we in verschillende landen waren, het was erg lonend! Met dank aan Marjan voor haar kwalitatieve ondersteuning. Ik ga nu verder met zijn youtube-opnames, dat werkt heel motiverend. Aarzel niet om ondanks dit virtuele kanaal de sprong te wagen, het is het waard!
Een oase van rust en delen! Ik ben net begonnen met de cyclus van 8 weken en ik raad het ten zeerste aan, vooral in deze zeer angstaanjagende periode. Ik aarzelde een beetje, wetende dat de lessen via teleconferentie worden gehouden lockdown vereist, maar Marjan weet de les heel gebruiksvriendelijk te maken! En het is een waar genoegen om de andere deelnemers te ontmoeten en dit avontuur met hen te delen, zelfs virtueel.
Ik ben zeer tevreden over de 8-weekse cyclus die ik met Marjan van het Mindfulness Instituut heb afgelegd: mooie ontdekkingen over mezelf, een deconstructie van gangbare ideeën over mindfulness-meditatie en positieve en effectieve communicatie tussen de deelnemers ondanks het gebruik van videoconferencing. Adviseren !
Zeer mooie menselijke ervaring! Door de cyclus van 8 weken kon ik mijn aandacht en intenties op het hier en nu richten. Marjan leidde de groep met grote zachtheid en vriendelijkheid. Heel erg bedankt!!!
Ik volgde de cyclus van 8 weken en ook een aantal dagen meditatie bij Marjan Abadie. Zijn manier om ons te begeleiden en de dialoog tussen de deelnemers te animeren door de relevantie van zijn opmerkingen en vragen, nooit opdringerig of frontaal, maar die zijn beheersing van het onderwerp suggereert, was een grote hulp voor mij op weg naar mindfulness. Dankjewel.
Ik kan het Mindfulness Instituut van harte aanbevelen. Ik heb bijna 3 jaar geleden deelgenomen aan de cyclus van 8 weken met Marjan Abadie en het heeft de manier waarop ik het leven benader en de moeilijkheden die ik sindsdien ben tegengekomen echt veranderd. Ik leerde meer bewust te zijn van mijn emoties, mijn gevoelens en mijn gedrag daarop aan te passen. Ik ben me meer bewust van mijn grenzen en heb geleerd daar niet over te oordelen. Ik ben ook efficiënter in mijn werk, omdat mijn geest minder afreist. Met mindfulness kon ik niet alleen mijn relatie met mezelf verbeteren, maar ook mijn relatie met anderen, door een flexibelere en meer empathische houding aan te nemen. Zou dit een van de recepten kunnen zijn voor een wereld in vrede? Ik twijfel er niet aan!
Hele fijne ervaring van zelfluisteren! Marjan Abadi leidt ons door middel van ademhalings- en ontspanningsoefeningen naar een kwaliteit van aanwezigheid. Zeer interessante techniek om opnieuw contact te maken met fysieke sensaties en terug te keren naar de eenvoud van het moment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid