facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Insight Out Gardens

Insight Out Gardens

Info

Het doel van Insight Out is mensen de mogelijkheid geven om op een nieuwe manier van hun tuin en van de natuur te laten genieten. Dit werd in 2013 mogelijk door verschillende modellen van tuinkamers aan te bieden.

Geschiedenis

Het doel van Insight Out is mensen de mogelijkheid geven om op een nieuwe manier van hun tuin en van de natuur te laten genieten. Dit werd in 2013 mogelijk door verschillende modellen van tuinkamers aan te bieden.



"Insight Out creëert unieke buitenruimten voor mensen die elke dag van hun tuin, terras kortom van het buitenleven willen genieten.Insight Out creates unique outdoor spaces for people who want to enjoy their garden, their terrace in short of 'the outdoors' all year round."
Adres: Woestijnstraat 47A, 2880 Bornem
Stad: Bornem
Route: Woestijnstraat 47A
Postcode: 2880



op zoek naar gerelateerd: Cosy Orbo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T-Press T-Press 1 km Een echte aanrader voor iedereen
Altrex Belgium Altrex Belgium 2 km Altrex biedt zowel professionals als thuisgebruikers een breed assortiment aan trappe...
Siësta Siësta 2 km Heel veel keuze uit schoenen, kledij en handtassen. En alles mooi georganiseerd zodat...
Tintos Tintos 3 km Zeer netjes onderhouden winkel, voor elk wat wils, veel verschillende stijlen en prij...
Recensies
Wat een leuke ervaring om op 19 december "buiten" te kunnen vergaderen op in een Orbo van Insight Out Garden experience. Ideaal voor een thuis-tuin kantoor. Ideaal als aanvulling in de tuin van horeca, b&b, vakantie domeinen, op het dek van een woonboot, enz... Ideaal als ontspan en ontvangplek in de tuin van levensgenieters. Meer dan de moeite waard om zelf eens te ervaren.
Een super toffe ervaring gehad tijdens de opendeurdagen enkele weken geleden! Vriendelijke ontvangst, kundige uitleg van enthousiaste eigenaars! En bovenal waren we in de wolken over het concept!
Wow... unieke heel coole outdoor PODS voor in de tuin, in een wellness, B&B of als unieke extra kantoor spaces.... de moeite!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid