facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inside Properties Belgium

Inside Properties Belgium

Info

Notre mission est de révéler la singularité d’une propriété et l’expérience de vie qu’elle offre par une mise en valeur inspirante de son univers intérieur et de son environnement local.




"Inside Properties est une agence immobilière basée à Bruxelles.Nous avons comme volonté d’enrichir l’expérience de découverte d’une habitation pour mieux guider les acquéreurs vers leur logement idéal et permettre aux propriétaires de vendre rapidement leur propriété.Comment ? En révélant la singularité d’une propriété et l’expérience de vie unique qu’elle offre par une mise en valeur inspirante et pertinente de son univers intérieur mais aussi de son environnement local.Nous sommes à votre disposition pour parler de vos projets immobiliers."
Adres: Avenue Louise 523, 1050 Elsene, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3223758002
Stad: Elsene
Route: Avenue Louise 523
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Property One, Facebook inside properties, MYIMMO
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jevendirect-Wallonie Jevendirect-Wallonie 30 meter Jevendirect.be vous permet de vendre votre bien immobilier tout en gardant la commiss...
Recensies
De eerste bezoeker kocht mijn appartement ver boven onze beste verwachtingen. Het Inside Properties-team heeft me bij elke stap begeleid met veel aandacht voor detail, maatwerk en grote efficiëntie.
Fantastische service! Arnaud en Cédric zijn supervriendelijk, betrouwbaar en geven echt 100% aan de klant. Een echt 5 sterren bureau. Ongehoord in Brussel!
Nogmaals bedankt voor het met grote professionaliteit afhandelen van deze transactie. Je wist in recordtijd alles in het werk te stellen om het project op te zetten en het pand voor een eerlijke prijs te koop te zetten!
Uitstekend menselijk contact, expertise, verbetering van de vastgoed- en verkoopbenadering, gebaseerd op mijn ervaring en die van vrienden die een beroep hebben gedaan op Inside Properties en die zeer tevreden waren.
Een zeer positieve ervaring, professionele afhandeling van begin tot eind! Ik kan Inside Properties van harte aanbevelen.
Goede ervaring voor de verkoop van een appartement met het Inside Properties team.
Zeer goede contacten met Arnaud die zich zeer beschikbaar stelde voor meerdere bezoeken.
Het is erg makkelijk! We hebben ons appartement binnen 24 uur verkocht, slechts 15% boven de prijs Arnaud en Cédric zijn echte kampioenen van het Belgische vastgoed. Hun verkoopproces is menselijk en welwillend, met diep respect voor de partijen. Hun expertise maakt het mogelijk om snel een volledig en aantrekkelijk technisch dossier samen te stellen en hun interpersoonlijke vaardigheden maken echt het verschil! Slechts één spijt voor mij: niet meer goederen hebben om mee te verkopen
Inside Properties is een buitengewoon bureau. Ze was ons door een vriend aanbevolen voor de verkoop van ons appartement. We dachten aanvankelijk om onszelf te verkopen, maar Arnaud en Cédric hebben echt de meerwaarde van serieuze makelaars aangetoond. Ze legden duidelijk hun manier van werken uit en hielden zich aan hun woord. Uitstekende communicators, ze zorgen voor elk detail, zelfs nadat de verkoopbelofte is ondertekend. Ons appartement was binnen 24 uur verkocht terwijl een identiek appartement in het gebouw al maanden te koop stond bij andere Brusselse makelaars. Goed gedaan Arnaud en Cedric!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid