facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inpulsing lichaamswerk en therapie

Inpulsing lichaamswerk en therapie

Info

INPULSING lichaamswerk en therapie, biedt individuele begeleiding en vorming.

Geschiedenis

INPULSING THERAPIE biedt een individueel begeleidingstraject voor behandeling van stress, spanningen,depressie en psychosomatische klachten. Het begeleidingstraject betekent ook mensen coachen die zich verder willen ontwikkelen in hun zelfbewustzijn en persoonlijke groei.

Er kan ook meer zijn. Inpulsing biedt ook ondersteuning bij de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen, niet verwerkte emoties en trauma's.

INPULSING JAARTRAINING “ zijn wie je bent, in werk en relaties “ is ontstaan op vraag van begeleiders en mensen die merken dat tijdens of na een individuele begeleiding verdere verdieping nodig is.

De dynamiek die ontstaat in een groep is hiervoor uitermate geschikt. Je wordt ondersteund en gestimuleerd om jezelf te ontmoeten in alles wat je persoonlijke expressie in de weg staat.

Adres: Markt 8, 9140 Temse
Telefoonnummer: 0032 3899 1148
Stad: Temse
Route: Markt 8
Postcode: 9140


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hubert De Backer nv Hubert De Backer nv 3 km Een hele prettige klant voor ons!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid