facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Innerlijke Rust anti-stress massage en coaching

Info

Innerlijke Rust biedt anti-stress massage en coaching in Huldenberg.

Geschiedenis

Als gezondheidscoach en massagetherapeut help ik je bij het terugvinden van rust en het maken van positieve veranderingen in je leven, voor een groter wel-zijn en wel-voelen. Mijn praktijk draagt de naam "Innerlijke rust", omdat dit voor mij het allerbelangrijkste puzzelstukje is van een evenwichtige levensstijl.
Mijn interesse voor het coachen is gegroeid vanuit mijn carrière als danseres. Deze achtergrond bezorgde me ook inzichten over de wisselwerking tussen body en mind: hoe onze gedachten ons lichaam kunnen beïnvloeden, en omgekeerd. Stress, piekeren, negatieve gedachten over onszelf,... hebben een niet te onderschatten impact op ons lijf, maar ook op de rest van ons leven. Door ademhalings- en ontspanningsoefeningen, mindfulnesstechnieken en oefeningen om de gedachtenpatronen om te vormen, reik ik je de tools aan om positiever in het leven staan, met een grotere veerkracht, relativeringsvermogen en zelfvertrouwen.



"Innerlijke Rust staat voor het belangrijkste stukje van de welzijnspuzzel. Rust in je hoofd en rust in het lichaam: het is een voortdurende wisselwerking in een gezonde levensstijl. Wij helpen je het evenwicht terug te vinden via massage en coaching."
Adres: Keienveld 22, 3040 Huldenberg
Telefoonnummer: +32479374962
Stad: Huldenberg
Route: Keienveld 22
Postcode: 3040



op zoek naar gerelateerd: Innerlijke Rust Oud Heverlee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
U-Move coaching U-Move coaching 543 meter Pieter Huskens
Recensies
Steeds een fijne ervaring! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid