facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inkendaal challenge

Inkendaal challenge

Info

Challenge to receive letters from all over the world

Adres:
Stad: Sint-Pieters-Leeuw



op zoek naar gerelateerd: Inkendaal bezoek, Polikliniek Inkendaal, Visie Inkendaal, Vacature psycholoog Inkendaal, Raad van bestuur Inkendaal, Inkendaal adhd, Dagprijs Inkendaal, Inkendaal ambulante revalidatie
Recensies
Zeer tevreden over het vriendelijk personeel en de bekwaamheid van de artsen! ook is het altijd zeer proper en goed onderhouden! Lees hier van sommigen slechte reviews maar dat is de dag van vandaag veel mensen dat over vanalles en nog wat klagen ipv eens de vele positieve dingen te zeggen.
Een heel dubbel gevoel als dochter van een patiënt in dit ziekenhuis. Voor het personeel die dag in dag uit daar werkt lijkt alles een evidentie, voor nieuwe patiënten en hun familie voelt het als een overrompeling en is dit erg confronterend. Het feit dat er geen eenpersoonskamers beschikbaar zijn is erg confronterend en teleurstellend. Naar mijn aanvoelen ligt de focus vooral op het fysieke herstel terwijl het mentale welzijn even belangrijk is om zo succesvol mogelijk te revalideren. Wanneer patiënten onvoldoende nachtrust ervaren werkt dit niet bevorderlijk voor de revalidatie. Er heerst ook een groot gebrek aan privacy.
Hel net ziekenhuis. Prima personeel. Restaurant is een van de betere
U wordt daar gewoon aan uw lot overgelaten het verpleegkundige personeel is niet in staat om hun job deftig uit te voeren.OMBEKWAAMD PERSOONNEEL. En dan nog niet de spreken over de dokters deze zijn 0,00. En de directie is juist bezig met de uitbreiding van hun site al de rest trekken ze hun geen bal van aan, maar de rekening ligt er er wel voor te betalen Ik raad deze van geen kanten aan.
Ik raad het ziekenhuis niet aan niet voor buitenlanders en mensen die problemen hebben met communicatie ... elke dag een ander excuus niet die verpleegsters zijn erg onbeleefd ze behandelen mensen met minachting. Mensen tegen hun wil houden! Totale mislukking, waarschijnlijk een ziekenhuis alleen voor "mensen"
Een heel dubbel gevoel... Mensen die het echt nodig hebben zitten daar idd op hun plaats en zijn de dokters en andere medewerkers top. Maar voor mensen die graag naar huis willen en ze zeggen het zelf "die bij de beste zijn" Houden ze toch liever daar . Waarom? Telkens een andere uitleg..... Sommige verpleegkundigen zijn heeel onbeleefd #inkendaal
Dit is mijn werk, hier wordt je geholpen in je volledige revalidatieprogramma na een ongeval, beroerte, hartstilstand en dergelijke. Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam personeel, zeer proper ziekenhuis.
Beste koninklijke revalidatie ziekenhuis van geheel ons koninklijk België
Vertaald door Google Prachtig revalidatieziekenhuis! Origineel Magnifique hôpital de revalidation !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Inkendaal challenge met het openbaar vervoer


Vlezenbeek Ziekenhuis Inkendaal 220 meter
142
52
573
Vlezenbeek Ziekenhuis Inkendaal 220 meter
142
52
573
Vlezenbeek Kamstraat 400 meter
142
52
573
Vlezenbeek Kamstraat 410 meter
142
52
573
Vlezenbeek Heilige Geest 420 meter
142
573

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid