facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Injoy

Injoy

Info

Nouveau concept de restauration de qualité qui abrite cuisine japaonaise, grill, buffet avec large gamme de plats froids et chauds, et barbecue.

Geschiedenis

In Joy est un nouveau restaurant qui fait appel à la qualité, la fraîcheur et la convivialité pour faire de votre repas un moment croustillant de bonheur.
Alors Sushi bar? ou Buffet Grill- Barbecue? A vous de décider :)

Adres: Chaussée de Charleroi n°7, 1380 Plancenoit
Telefoonnummer: 023841880
Stad: Plancenoit
Route: Chaussée de Charleroi n°7
Postcode: 1380


Recensies
Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Alles in buffet formule, inclusief softdrinks of bier + wijn. Buffet selectie prima, service ok, maar beperkte taalkennis. Tuin kon beter verzorgd worden. Beperkte parking bij volledige bezetting restaurant.
Mooi, gezellig restaurant. Gevarieerd en goed eten, maar sommige voedingsmiddelen zijn wat beperkt qua versheid. Ik trek daarom één ster af.
Zeer goede welkomstmaaltijd die alleen aan het buffet kan worden genuttigd Zeer ruime keuze aan vis, rauw vlees gestoofd of gekookt a la plancha Schone en mooie plek
Zeer teleurgesteld dat ik 37 € heb betaald voor twee gerechten die ik niet lekker vond ... een kip te vet zoetzure veel te zure en smakeloze langoustines .... Jammer ... Ik zal niet opnieuw bestellen. Update: maagkrampen, ik kan het niet verteren.
Hier heb je alles in één: kwaliteit, kwantiteit, geëxperimenteerde koks, aardig personeel, geweldige landschappen, rustige plek,... Kortom, een MUST GO TO-plek! :
De gevel en de kleine parkeerplaats zien er niet uit. Het interieur is prettig, de stoelen zitten zeer comfortabel. Een gevarieerde keuze van voorgerecht tot nagerecht. Jammer dat veel eten uit potjes of blikjes komt. Drankjes zijn inbegrepen, maar het personeel komt eerst maar één keer om de bestelling op te nemen. Anders een gezellige avond met het gezin.
Onaangenaam personeel, restaurantruimte is leeg. De kok wekt de indruk dat hij zijn werk niet graag doet. Ze maken een fout in een toevoeging en geven jou de schuld als je terugkomt. Wat mij betreft, ik zal niet meer gaan. Er is een geur van de toiletten, zelfs in de kamer. Echter, zeer goed eten.
De gevel nodigt echt niet uit om naar binnen te gaan Maar wat een verrassing van binnen! Vredige plek Onberispelijke service Groot onbeperkt buffet Aziatische voorgerechten en gerechten Soepen Grill/barbecue: u kiest uw vlees en beheert uw bereiding Teppaniaki: je kiest je rauwe ingrediënten en een chef-kok kookt het heerlijk voor je. dessertbuffet En een kleine tuin, perfect voor kinderen om buiten te spelen trampoline, schommel en mini-miniglijbaan, maar ze zijn erg oud
Voor de derde keer dat ik er ben, hoopte ik eindelijk op een glimlach bij de receptie.. Niets. We hebben de indruk ze kwaad te maken. Wat betreft het eten, het is goed en vers. Correct, geen verrassing voor dit soort etablissementen. Maar om 12.00 uur waar we maar met 4 personen zijn en bovendien worden we ontvangen met een niet bestaande glimlach.. Zonde. Niet zeker om terug te gaan, alleen daarvoor. Jammer, we eten daar niet slecht en de formule klopt.
Levering een beetje traag gezien de Covid-19-situatie en het aantal afhaalbestellingen, maar onze gerechten en de hoeveelheid waren er! Ik raad de gebakken rijst met groene curryroom aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid