facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ingentia Advocaten

Ingentia Advocaten

Info

Het is onze missie om op een proactieve en kordate manier te strijden voor uw zaak. Ingentia Advocaten gaat met een hart, hard voor uw zaak.

Geschiedenis

Het is onze missie erover te waken dat mensen of ondernemingen minder zorgen ervaren bij hun juridische problemen door deze op een snelle, kordate en integere manier op te lossen.
Door het luisteren naar de juridische uitdagingen, het voeren van communicatie hieromtrent en het aanreiken van strategieën, worden oplossingen geboden op maat van de klant.

Vraag gratis advies aan via www.tinnekegeukens.be



"Bij Ingentia Advocaten stappen we mee in de reis die u aflegt met uw onderneming. We vatten samen met u een Journey of Confidence aan. Want als juridische partner begeleiden, adviseren en beschermen wij u en uw onderneming. Van opstart tot groeifase. Van samenwerkingen tot uitdagingen. En in alle momenten daartussen wanneer u moet kunnen vertrouwen op een proactief en ervaren juridisch team."
Adres: Schoterweg 11, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: 013 29 61 24
Stad: Tessenderlo
Route: Schoterweg 11
Postcode: 3980


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Advocaat voor bedrijf, Noïa Advocaten
Recensies
Mij is beloofd tot Max 1000€ kosten te maken en daarna contacteren. Vervolgens wil ik de zaak annuleren. Zitten we op €1800. Oordeel zelf maar wat ik hier van moet vinden. Wees dus alert
Ik had de eer me te laten verdedigen door Meester Moors. Vanaf het eerste contact merkte ik onmiddelijk dat ik een goede advocate had. De communicatie en vriendelijkheid waren top en ze was altijd bereikbaar voor verdere vragen en dit met de glimlach. Een zeer gedreven advocate die alles uit de kast haalt om je zo goed mogelijk te verdedigen. Ze heeft zowiezo een prachtige carrière voor de boeg en ik kan haar alleen maar aanraden. Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven. Bedankt Ingentia en vooral Meester Moors in het bijzonder!
Geen aanrader! Duurt te te lang om u zaak op te lossen! Tijdverspilling, ik ben gekloot door hun dus. Ze kennen er niks van. İk zelf kon dat rapper oplossen dan een advocaat zo erg was het!! Nooit meer! ze sturen factuur om deze binnen 14 dagen te betalen. Maar na 2 dagen bellen ze mij om de factuur te betalen! Dus ik als klant vertouwt de advocaat, maar zij niet dat je misschien niet zou betalen enz… Bedankt Melike Orhay om mij in steek te laten Bedankt Melike Orhay dat u niet het nodige op tijd aanpak Bedankt voor de slecht service!!! Enz… enz…
Melike Orhay is een top advocate, ze is heel vriendelijk heel begaafd en heel ervaren in haar werk ! Ik ben meerdere keren uit noodsituaties geholpen door haar , heeft ook een heel goede juridische kennis. Raad zeker haar aan !
Wij hebben beroep gedaan op dit kantoor en ons dossier werd behandeld door Melike Orhay. Zeer professionele en efficiënte aanpak. Steeds beschikbaar en gaat voor haar cliënten door het vuur. Wij raden dit kantoor dan ook zeker aan.
We hebben beroep gedaan op advies van advocate Melike Orhay. Ze hanteerde een zeer professionele aanpak en had oog voor ons als belanghebbende. Ze is heel eerlijk, communiceert helder en heeft een zeer goede juridische kennis. Ze heeft ons op een zondag, geholpen in een noodsituatie. Bedankt voor alles!
Ongelofelijk hoe meester Cleo H mijn zaak die al 8 jaar aansleepte op een paar dagen tijd tot een goed einde heeft kunnen brengen. Het gevoel echt verdedigd te worden is onbeschrijfelijk. Dank u wel
Persoonlijk, op maat gemaakt advies met zeer professionele en heldere uitleg van deze advocaten. Ook wordt er proactief gekeken naar mogelijke noden en behoeften. Lange termijn visie staat voorop. Kantoor dat we aan iedereen kunnen aanraden.
Open en directe communicatie. Snelle reactie op mijn vragen. Bedankt voor uw geduld en hulp Melike!
Ik ben reeds meerdere malen in contact gekomen met Ingentia Advocaten. Als klant voor mijn eigen bedrijf maar ook als gerechtsdeskundige voor technische expertise opdrachten. Telkens opnieuw verbaasd de zaakvoerder als ook de mensen binnen Ingentia mij over hun kennis van zaken. Het professionele klanten contact en de snelheid waarmee ze werken is bij Ingentia standaard. Ik kan Ingentia Advocaten alleen maar aanraden voor al je juridische ondersteuning. U dossier wordt hun dossier en dat voel je als klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid