facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inge Bollen Fotografie

Inge Bollen Fotografie

Info

Newborn | Sittershoots | cakesmash | zwangerschap | in de studio te Bolderberg of op locatie

Geschiedenis

Newborn | Sitter| Zwangerschap| Cakesmash|
in de studio te Bolderberg of op locatie

Waarom ik doe wat ik doe vragen mensen me wel eens?

Omdat het me gelukkig maakt! Omdat fotograferen me intens gelukkig maakt!


Ik ben Inge, mama van twee kids. Een prachtige dromerige zoon van 10 en een fantastisch lieve en stoere dochter van 7. Ik ben al 16 jaar de fiere vrouw van een schat van een man, die me aanvult in elk opzicht.


Tot 2 jaar geleden werkte ik halftijds en genoot ik, met volle teugen, van mijn twee opgroeiende kinderen. In mijn vrije tijd maakte ik véél foto's, van alles en nog wat, maar vooral van die twee bengels. Zo ging de bal aan het rollen. Van een fotoshoot voor vrienden, tot avondschool fotografie, tot specialisatiecursussen Newbornfotografie en uuuuuuren kijken van youtubefilmpjes.

Ik verloor mijn hart aan het fotograferen, aan het vastleggen van herinneringen. Ik verlies mijn hart, keer op keer opnieuw, als ik een baby'tje aan het lachen breng en die heerlijke glimlach kan vastleggen. Als ik twee mensen, die net mama en papa werden, fotografeer met hun vers baby'tje in de armen. De gloed in hun ogen, de liefde voor elkaar.... Dit kunnen, dit mogen vastleggen... Getuige zijn van een moment, dat ze op deze manier voor altijd kunnen koesteren, dat is zo bijzonder! Ik ben enorm dankbaar voor wat ik terug krijg, van mensen die ik voor de lens krijg, van anderen die op de foto's reageren...Ik ben dankbaar om iets met hart en ziel te mogen doen, iedere dag opnieuw! Altijd boeiend, altijd anders, maar altijd met een warm gevoel.


Ik specialiseerde me in newborn- en kinderfotografie en heb een studio in huis om jullie zo nog beter te kunnen ontvangen.


Ik kan evenveel genieten van de sfeer op een bruiloft, om getuige te mogen zijn van een koppel hun mooiste dag. Intens gelukkige mensen zien stralen, het raakt!

Waarom ik fotografeer? Omdat het me gelukkig maakt!

Wie weet tot binnenkort?!


Groetjes,

Inge



"Fotografe. Met hart en ziel. Gespecialiseerd in zwangerschap, newborn, sitter en cakesmash fotografie. Welkom bij Inge Bollen Fotografie. Jouw newbornfotograaf te Bolderberg, Heusden-Zolder, Limburg."
Adres: Koedrieshof 7, 3550 Bolderberg, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0499718518
Stad: Bolderberg
Route: Koedrieshof 7
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: inge bollen fotografie koedrieshof bolderberg, inge bollen kinesist
Recensies
Een topfotografe en het resultaat is prachtig! Wij deden een newbornshoot, en Inge neemt haar tijd om je op je gemak te stellen, te luisteren naar je wensen, en nog belangrijker: om de baby op gemak te stellen, in te wikkelen, verzorgen. Wij twijfelen geen moment waar we zouden aankloppen voor een nieuwe shoot!
We hebben 3 fotoshoots laten doen door Inge: zwangerschap, newborn en cakesmash. We zijn zeer tevreden over alle foto’s. Maar niet alleen het resultaat goed, tijdens de fotoshoot stelt ze je op je gemak, denkt ze mee na over wat mooi zou zijn, geeft ze ruimte voor eigen input, en heeft Inge engelengeduld om met je kleintje om te gaan. Voor ons zeker 5 sterren waard
We werden warm ontvangen door Inge. Ze legde ons uit hoe zij tewerk gaat. Ze heeft ook een mooi hoekje in de zeer huiselijke studio waar je je baby een propere pamper aan kan doen en je baby kan voeden. Zelf is ze ook heel rustig met je baby en weet ze hoe ze te troosten. Wij hebben er zeker van genoten en het resultaat is zo mooi dat we er tranen van in de ogen kregen. Bedankt Inge!
Ik heb je liefde voor fotografie zien groeien en groeien... als je merkt dat je bij het vastleggen van de eerste beelden van je kids emotie wist weer te geven, als je anderen blij maakt met wat jij creëert, als je oog hebt voor detail en massa's feeling... dan maak je er toch je levenswerk van! Avondlessen en cursussen volgen, reeds jaren voorbereiding gingen hier aan vooraf, je laatste sprankeltje vrije tijd steek je in de fotografie. Petje af voor jou, mijn Inge: met hart en ziel, met onstuitbare inzet en energie, met veel warmte, liefde en geduld maar ook vooral met ongelooflijk veel kennis van zaken, zet je je telkens weer ten volle in bij elke nieuwe uitdaging. Bij jou kan iedereen terecht en voelt iedereen zich goed. Jong en oud, groot en klein, iedereen krijgt bij jou dat éne speciale plekje.. je maakt van je klant een 'vriend'... een ster, voor eeuwig vastgelegd op foto!!! Voor wie op zoek is naar nét dat tikkeltje anders, spontaner, warmer, intenser... jullie kunnen niet beter terecht dan bij ons Inge!!! Succes alvast mijn meisje!!!
Heel mooie foto's en een top fotograaf!
Super ervaring, voor iedereen een aanrader
Vertaald door Google Ze doet een uitstekende fotografie. Suggesties van klanten zijn welkom en ze voegt het toe aan de kunst, wat geweldige resultaten oplevert Origineel She does an Excellent photography. Customers Suggestions are welcome and she adds it into the art which brings tremendous results
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid