facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ING Lanaken - Zelfstandig Agent

ING Lanaken - Zelfstandig Agent
Adres: Molenweideplein 96/1, 3620 Lanaken, België
Telefoonnummer: 089 73 09 80
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Lanaken
Route: Molenweideplein
Huisnummer: 96
Postcode: 3620


Openingstijden

maandag: 09:00–12:30, 13:45–16:30
dinsdag: 13:45–18:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 13:45–16:30
vrijdag: 09:00–12:30, 13:45–16:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KBC Bank Lanaken KBC Bank Lanaken 85 meter Waardeloze bank, afspraak gemaakt met de expert vermogensopbouw particulieren over aa...
Recensies
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van ING Lanaken, met name van Roger, die ons heeft bijgestaan bij diverse financiële vraagstukken. Het gehele team verdient lof voor hun inzet bij het verwezenlijken van onze droom, met name tijdens de verhuizing van Nederland naar België en de complexe kwesties die gepaard gaan met het bouwen van een huis. De efficiënte aanpak en snelle oplossing van eventuele problemen worden zeer gewaardeerd. Ik beveel ING van harte aan als primaire bank, en raad zeker de ondersteuning van het lokale kantoor aan.
Mijn zoveelste goede ervaring met ING Lanaken, dus werd tijd om een review te schrijven. Ze geven goede service nog dat beetje extra. Je voelt je hier niet gewoon een nummertje, ze hebben er alles aan gedaan om onze papieren op tijd klaar te hebben. Top!
Top service, Roger heeft mij kunnen helpen met letterlijk alles wat betreft met financiën. Complimenten!
Jarenlang top samenwerking met ing bank in lanaken, zowel zakelijk als particulier!nTop team die ons snel behandeld hebben.nRoger Noben directeur is heel vriendelijk en bekend als iemand die zelfstandige ondersteuning geeft.
Roger en Maxim enorm bedankt voor jullie hulp bij de aanschaf van mijn nieuwe woning in Belgie. Als Nederlander komt er toch heel wat bij kijken, zeker bij het overbruggen van een hypotheek met als onderpand een Nederlandse woning en jullie hebben mij daar heel goed in begeleid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid