facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Infra Groen bvba

Info

Voor alle tuinaanleg (beplanting, grasmatten, verharding, houtwerken, waterpartijen, enz), tuinonderhoud en tuinontwerp.

Adres: Hoogeind 56, 2940 Stabroek (België)
Telefoonnummer: 03/295.38.30
Stad: Stabroek
Route: Hoogeind 56
Postcode: 2940


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HSM Creations Bvba HSM Creations Bvba 4 km - Algemene schilderwerken - Renovatieprojecten
Recensies
Voor je tuinen groot of klein, moet je bij Infra Groen zijn!
Infra Groen levert ondermaats tuinwerk, en wimpelt je erna af met allerlei smoesjes. Veel beloven, weinig presteren is de leuze van deze Nederlandse zaakvoerder. Een goede raad, mijd dit bedrijf. Bekijk de foto's, dan zie je wat prachtig werk ze er van gemaakt hebben.
Zeker aan te raden, wij zijn super blij met de tuin, want hij is precies hoe wij het wilde.Ook de dame die het ontwerp heeft uitgetekend is super! Bedankt Infra Groen!!!!
Vandaag ons tuintje komen aanleggen, alles is perfect en volgens afspraak verlopen. Top medewerkers en zij hebben alles netjes achtergelaten, wij zijn zeer tevreden over het werk en de service.
Je kan er vele workshops doen
Geweldige service geweldig team. Vakwerk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid