facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inform

Inform

Info

Kinesitherapie - Personal training - Psychologie - Voeding en dieetkunde



"Multidisciplinaire praktijk die streeft naar een totaalaanpak van elk individu in een professionele maar open en gemoedelijke sfeer."
Adres: Hoogstraatsebaan 118, 2960 Sint-Lenaarts, Antwerpen, Belgium
Stad: Sint-Lenaarts
Route: Hoogstraatsebaan 118
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Psycholoog Sint-Lenaarts, Kinesist Brecht
Recensies
Ik heb 10 sessies personal training gevolgd bij Kristof Verbruggen. Het is een zeer enthousiaste coach die mij regelmatig goede tips gaf! Mijn conditie is er sterk op verbeterd en ik ben ook enkele kilo’s kwijt gespeeld. De oefeningen die ik deed varieerden regelmatig. Hij heeft mij goed blijven motiveren, Ik ben zeer tevreden. :
Ik heb 10 sessies gevolgd bij Kristof. Zeer tevreden over zijn aanpak en goede tips die hij meegaf. Omwille van corona heb ik mijn doel Ronde van Vlaanderen spijtig genoeg niet kunnen rijden.. Mijn conditie is er zeker heel wat op vooruit gegaan!
De loopanalyse bij kinesist Tineke was een echte aanrader! Ze ging op een zeer professionele manier te werk. Bovendien kreeg ik nog extra documentatie zoals loopadvies, oefenschema en video's met voorbeeldoefeningen.
Goede begeleiding en nuttige tips voor tijdens het sporten ! 10 keer gaan trainen bij Kristof en veel vooruitgang geboekt.
Een praktijk waar je voor vele zaken terecht kan. Kinesist, Personal coach, Diëtist of Psycholoog, geen probleem voor de fijne mensen van Inform.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid