facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inforegio.be

Inforegio.be

Info

Inforegio is de officiële uitgever van 120 gemeenten en is gespecialiseerd in de online marketing van kleine en grote handelaars.

Geschiedenis

Iedereen heeft al wel eens in onze gidsen gekeken, kan niet anders sinds wij elk jaar meer dan 2 miljoen gidsen drukken en bedelen. Onze gidsen bestaan uit teksten die de gemeentes afleveren en uit alle handelaars die hieraan wensen mee te werken.

Wij zijn eveneens actief in de online marketing van kleine en grote handelaars. In Vlaanderen zijn er nog steeds enorm veel bedrijven die niet optimaal of zelfs helemaal geen gebruik maken van het internet, terwijl dit juist het allerbelangrijkste marketingstool is. Via ons online platform en onze kennis in zaken zorgen we ervoor dat de omzet van onze adverteerders stijgt door meer potentiële klanten te lokken naar zijn website.

Adres:
Telefoonnummer: 016 25 50 43
Stad: Korbeek-Lo


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kinesist hoogstraat Bierbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
International Society for Horticultural Science - ISHS International Society for Horticultural Scie... 929 meter The world's leading independent organization of horticultural scientists
Recensies
Helaas heb ik hier niets mee gewonnen, alleszins niets meetbaar uit onze rondvragen bij nieuwe klanten. We hebben de vertegenwoordiger 2 keer gezien op 3 jaar tijd. 1 maal om het bedrijf voor te stellen en 1 maal om het contract te tekenen. Ik vind het jammer dat de vertegenwoordiger daarna niet meer is langsgekomen om te polsen hoe het loopt en om de klantenrelatie te onderhouden. Ze geven wel aan dat we hun steeds kunnen contacteren, maar ik dacht dat de vertegenwoordigster haar klantenportefeuille ook wel zou onderhouden, zeker nadat ik doorgaf dat we haar niet meer gezien hebben na het tekenen van het contract. Ik vind de communicatie per mail van de zaakvoerder heel onbeleefd. Misschien is Inforegio dé manier voor sommige zelfstandigen, maar ik heb er persoonlijk alleszins geen goed gevoel aan overgehouden.
We zijn ondertussen 2 jaar “klant” maar de website levert niet de gewenste en beloofde resultaten op waardoor wij nu 3 jaar vastzitten aan hun contract. De website heeft tot nu toe nog geen enkel verkoop opgeleverd! Zij betwisten dat en ze houden voet bij stuk aan ons contract van 3 jaar. Ondertussen hebben ze ons voor de rechtbank gedaagd en we hebben een deurwaarder over de vloer gekregen die onze fleet heeft genoteerd. Maar het mooie aan heel hun verhaal is, zoals hun medewerker het zo mooi kon vertellen: ik zal wel moeten betalen voor Noppes!! Bezint eer dat u begint!!
Staan altijd paraat om direct te helpen, heel goede service en zeer goede opbouw van de website!
Eigen site of extra optimalisatie? Steeds een geweldige service, ze helpen je met de glimlach verder!
Goede service, vriendelijk, eerlijk en steeds bereid om je te helpen.
vandaag vertegenwoordiger op bezoek gehad. duidelijk verhalen, duidelijke visie, duidelijke pricing.
Zeer tevreden van mijn website bij Inforegio
Mooie pagina's, vlotte opvolging van vragen, zeer correcte medewerkers!
Opdringerige vertegenwoordiger
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid