facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Infopixel

Infopixel

Info

Votre partenaire en informatique et infographie ! Dépannage pc, smartphones et tablettes toutes marques, vente et conseil. Flocage textiles, impressions.

Geschiedenis

Informatique - Infographie & Dépannage



"Infopixel est un établissement qui propose la réparation de Smartphones, PC, tablettes et consoles de jeux vidéo. En atelier ou à domicile. Boutique d'accessoires, câbles et chargeurs en tout genre, cartouches d'encre, périphériques, imprimantes et tout l'essentiel de l'informatique.Service de recharge d'encre imprimante."
Adres: 15, Rue des Combattants, 6880 Bertrix
Telefoonnummer: 061553131
Stad: Bertrix
Route: 15, Rue des Combattants
Postcode: 6880


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Réparation iPhone Libramont
Recensies
Altijd attent, aangenaam. De uitleg en offertes zijn duidelijk, de terugkeer is relatief snel volgens de verzoeken. Alles is mogelijk! Aankoop, reparatie van computerapparatuur, advies zonder de aankoop te forceren. Er is zelfs een printservice op elke ondersteuning, een geautomatiseerd beheersysteem voor freelancers op abonnement. Ik adviseer met plezier. Let op, het pand is 10 meter hoger verplaatst naar de aangrenzende straat aan de linkerkant.
Snelle reactie, aardig personeel, maar zelfs na twee reacties is de telefoon van mijn zoon nog steeds niet gemaakt. Ik betaalde 65€ omdat ik het 3 dagen had bewaard voordat de telefoon weer begon te rotzooien...
Prima ontvangst door de beheerder, een uiterst vriendelijke man. Snelle en kwaliteitsvolle service, wij raden 100% aan Bedankt voor alles !
Vaardigheden, vriendelijkheid, professionaliteit en vooral totale eerlijkheid. Topservice. Aarzel vooral niet om een ​​beroep te doen op deze handelaar.
Een opmerkelijke service voor een efficiënte reparatie van een iPhone-telefoon. Sterk aanbevolen!
Snelle en onberispelijke service Ik beveel het van harte aan
Kleurfout op 1 bedrukt T-shirt. Professioneel met het probleem omgaan. Ik raad het etablissement aan.
Goed welkom. Update 21.9.22 Ja maar eindelijk problemen op de pc; defecte waterkoeling en onbruikbare USB-poort, op een pc van enkele duizenden euro's maakt het allemaal niet uit!!!!! Meerdere berichten verzonden via de site en nooit een reactie. De telefoon verwijst door naar het contactformulier op de website, maar er wordt niet opgenomen.
Geweldig en zeer professioneel
Snelle, efficiënte service en bijna de helft van de prijs in vergelijking met andere reparateurs in de regio
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid