facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Infinimo

Infinimo

Info

Vastgoedkantoor met meer dan 20 jaar ervaring. Wij verkopen of verhuren uw eigendom snel en goed. Huren of kopen? Wij hebben of vinden altijd wat u zoekt.

Geschiedenis

De filosofie van Infinimo begint met een objectieve correcte waardebepaling, waar wij uw eigendom naar waarde schatten. Elke woning, appartement, opbrengsteigendom of bouwgrond is uniek en krijgt bij ons een individuele aanpak. Door steeds te investeren in nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden weten wij wat er leeft op de vastgoedmarkt. Wij geloven dat deze objectieve, vernieuwende kijk en knowhow de formule is voor de verkoop van uw eigendom.

Uw pand in de kijker voor een optimaal resultaat:
Infinimo stelt scherp op de essentie en vertaalt dit in een uniek aanbod van vastgoed waar u zich helemaal kunt vinden. De zoektocht van een woning is voor heel wat kandidaat-kopers een huzarenstukje, zij zoeken immers een eigendom die de eretitel thuis mag dragen. Hier houden zij niet alleen rekening met de initiële marktwaarde, men kijkt steeds over het randje. Met doeltreffende publiciteit, een sfeervolle voorstelling en de troeven van uw pand trachten wij onze kandidaat-kopers te tintelen. Een eigendom moet hen raken, emoties komen hierbij in het spel.

Infinimo en verkoper hand in hand:
Infinimo is een bruggenbouwer tussen verkoper en koper. Luisteren, opvolging en begeleiding zijn hierbij de meest essentiële elementen. Met de nodige kritische kijk én een constante evaluatie van onszelf en de vastgoedmarkt, trachten wij uw rechterhand te zijn bij de verkoop van uw vastgoed.

Stapt u mee in ons verhaal?
U bent benieuwd naar onze niet alledaagse manier van werken en wenst uw eigendom op een efficiënte en professionele manier te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor advies en een gratis objectieve waardebepaling!

Filiaal Oudenaarde:

Hoogstraat 3, 9700 Oudenaarde
055/ 30 00 76
[email protected]

Ma - vrij: 9:00-12:00, 14:00-17:30
Na kantooruren en zaterdag op afspraak

Adres: Damstraat 131 bus 1, 9800 Sint-Martens-Leerne, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 383 06 76
Stad: Sint-Martens-Leerne
Route: Damstraat 131 bus 1
Postcode: 9800


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:15


op zoek naar gerelateerd: Infinimo te huur, Infinimo te koop Zomergem, Infinimo te koop Deinze, Infinimo te koop Gent, Infinimo te koop Lievegem, Infinimo te koop Nevele, Infinimo te koop Aalter, Infinimo te koop Laarne
Recensies
Zeer behulpzaam, correct en meedenkend …
Uiterst professionele werking, aangename mensen, vlotte communicatie en geen verrassingen achteraf. Alles wat je nodig hebt om zonder stress de voor jou perfecte woning te vinden!
Heel vlot een huis aangekocht via Infinimo. We werden professioneel geholpen door Marnix, hij heeft kennis van zaken.
Zeer professionele aanpak van Ellen. Woning na eerste kijkdag verkocht. Realistische schattig - heel fijne begeleiding na verkoop.
Zeer vlotte communicatie en correcte opvolging. Het is naar mijn mening zeker een aanrader om met deze mensen samen te werken.
Alles wat je kan verwachten van een professioneel immokantoor. Goede en open communicatie, stipt en accuraat, vriendelijk, pro-actief en contracten op orde, ook in de nazorg. Dank je Marnix en Sofie voor de goede service. Ik kan geen bemerkingen vinden en dus warm aan te bevelen.
Voor het eerst een appartement gehuurd met dank aan de vlotte en goede service bij Infinimo. Ook heel professioneel, zeker een aanrader!
Heel vlot en duidelijke communicatie en afspraken, top voor Sofie!
Bedankt Ellen De Vuldere voor de top communicatie en vlotte verkoop!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid