facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Infano vzw

Infano vzw

Info

Infano vzw biedt kwaliteitsvolle opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar, rekening houdend met de specifieke noden en individuele behoeften van het kind.

Geschiedenis

Infano vzw is de grootste privéspeler op de markt van de kinderopvang in België. Infano vangt elke dag 14.000 kinderen op in meer dan 130 locaties, verspreid over meer dan 45 gemeenten.

480 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Infano vzw heeft ook een eigen studie- en adviescentrum om lokale besturen en kinderopvangdiensten te helpen hun diensten te optimaliseren.

Ook op sportief vlak profileert Infano zich met haar Sportplaneet. Zij biedt sportieve activiteiten aan onder leiding van gediplomeerde en ervaren begeleiders.

Adres: Keizerstraat 35, 1740 Ternat
Telefoonnummer: 025827262
Stad: Ternat
Route: Keizerstraat 35
Postcode: 1740



op zoek naar gerelateerd: Infano contact, Infano Ternat contact, Infano Opwijk, Infano studentenjob, Infano AZ Groeninge, Infano sluitingsdagen, Infano visie, Loon Infano
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WZC Sint-Carolus WZC Sint-Carolus 2 km Leuk voor je ouwe dag
Scouts De Geuzen Ternat Scouts De Geuzen Ternat 2 km Top op alle levels!
Recensies
Zeer tevreden over de opvang zelf, maar Infano had een bestaande creche in Hofstade overgenomen waar wij reeds ingeschreven hadden en 250 euro waarborg betaald hadden. Nadien de waarborg nooit meer weergekregen ondanks 10-tallen mails en telefoontjes. Dus een administratieve blunder die men niet wou toegeven en oplossen... Jammer, want er waren slechts enkele gedupeerden. Als je zelf meer dan 8000 euro aan facturen betaald hebt, verwacht je toch iets meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid