facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indrasun Antwerpen

Indrasun Antwerpen

Info

Wij beschikken over de zeer moderne zonnebanken die altijd tot uw beschikking staan, zonder afspraak.
NIEUW!!
COCOON! een Wellness toestel met infra rood

Geschiedenis

Wij weten zeker dat u zult genieten van onze behandelingen en de persoonlijke aandacht die u bij ons krijgt. Belt u voor een afspraak als u geïnteresseerd bent in manicure, gelnagels of permanente make-up! Voor de zonnebank mag u altijd gewoon even binnen lopen. Hopelijk tot binnenkort!



"Wil je jezelf verwennen met een manicure of zonnebanksessie? Dan ben je bij Indrasun op het goede adres. We hebben vier zonnebanken van het bekende merk Ergoline. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht zeer belangrijk, je krijgt bij ons altijd de volle aandacht. Kom gerust binnenlopen voor een zonnebanksessie of maak een afspraak voor een manicure of permanente make-up.Schoonheidsbehandelingen zijn altijd op afspraak. Toegang is mogelijk tot 30 min. voor sluitingstijd."
Adres: Verbondstraat 44, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +3232904137
Stad: Antwerp
Route: Verbondstraat 44
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: zonnebank antwerpen, zonnebank antwerpen meir, indrasun prijzen, ergoline antwerpen, suncare antwerpen, zonnebank berchem, relaxsun antwerpen, zonnecenter antwerpen centrum
Recensies
Hygienisch en op het gemak. Nog nooit zo'n aangename zonnebank tegengekomen in Antwerpen. Lampen zijn op tijd vervangen niet zoals de zonnebank aan de hoerenbuurt. Daar voel je je huid verbranden na 4 min. Top!
Steeds een vriendelijk en warm ontvangst en zeer belangrijk: kraak proper! Best in town! *
Super vriendelijke mensen, goede bediening...geen negatieve opmerkingen
Goede service, vriendelijke bazin, super materiaal, kortom the place to be in t stad
Vriendelijke en snelle service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid