facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indrani Lodge

Indrani Lodge

Info

Indrani Lodge possède 5 chambres, une piscine ainsi qu'une grande salle de séminaire pouvant être loués pour organiser toutes sortes d'événements.

Geschiedenis

A 30km de Bruxelles, inscrit dans l’histoire de la région Indrani Lodge est un endroit spectaculaire. Cette ferme en carré fortifiée dont les fondations datent de près de mille ans se situe au cœur du vieux village de Loupoigne, dans la région de Waterloo. Cette propriété historique a été entièrement et exceptionnellement rénovée pour devenir un lieu de villégiature unique et préservé. Une retraire idéale pour finir en beauté une journée de tourisme, de golf ou de travail.

Indrani Lodge mélange subtilement histoire, confort et design contemporain. Le bâtiment s’organise autour d’une cour centrale et est bordé par un magnifique jardin de 5ha. A l’intérieur, les pièces principales datent du 14ème siècle. La structure ancienne et imposante du bâtiment se marie magnifiquement avec un mobilier contemporain dessiné et adapté pour l’endroit. La cuisine s’ouvre sur une immense véranda offrant une vue unique sur le jardin. Pour assurer un confort et un bien-être exemplaire, une piscine intérieure et un sauna sont à la disposition des invités.

Indrani Lodge possède 5 chambres, chacune décorée de manière unique et disposant d’une salle de bain privative. Mobiliers des plus grands designers, matériaux nobles, aucun détails n’est laissée au hasard. Chaque chambre est également équipée de matériel audio-vidéo haut de gamme et d’un téléphone.

Un magnifique et copieux petit-déjeuner vous attend le matin. Les ingrédients sont choisis avec soin, souvent venant du jardin, et sinon biologiques et éthiques. Sélection de pains, de gâteaux et de tartes, confitures maison, salade de fruits, jus fraîchement pressés, cafés et de thés du monde entier. Ou petits déjeuné à l’anglaise avec des œufs et du bacon. Nous faisons du petit-déjeuner le repas le plus important de la journée !

Les enfants sont les bienvenus. Des lits supplémentaires et des berceaux sont disponibles ainsi que des jeux et de fabuleuses opportunités de découverte dans le jardin.

Adres: Chemin de la Waronche,1, 1471 Genepiën
Telefoonnummer: +32 475 39 90 24
Stad: Genappe
Route: Chemin de la Waronche,1
Postcode: 1471


Recensies
WAAAUW ! Wat een zalige ontdekking. Super lekker gegeten, leuke setting en smaken die je omver blazen. Ook het personeel is heel vriendelijk! Wij komen zeker eens terug.
Mooie locatie, heerlijk eten en super vriendelijke kok en personeel. Echt de moeite om te ontdekken... en daarna opnieuw terug te komen.
Prachtige oude hoeve met alle luxe faciliteiten. Aanrader!Kamers: 5/5
Indrani Lodge overtrof onze verwachtingen op alle mogelijke manieren. Vanaf het moment dat we het pand betreden, wisten we dat we een onvergetelijke ervaring tegemoet gingen. De accommodaties van Indrani Lodge zijn uitzonderlijk. De aandacht voor detail in de decoratie en meubels zorgde ervoor dat we ons meteen thuis voelden. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen en creëerde een gezellige en uitnodigende sfeer. We voelden ons echt verwend tijdens ons verblijf. De culinaire ervaring in het restaurant van Indrani Lodge was ronduit subliem. We werden overweldigd door het feit dat 75 procent van de ingrediënten die in hun gerechten worden gebruikt, uit hun eigen tuin komen. De smaken waren fris, levendig en absoluut heerlijk. Ze verdienen een ster voor hun uitzonderlijke creaties en service. We bevelen Indrani Lodge van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een uitzonderlijke ervaring. Van het prachtige binnenzwembad en de smaakvol ingerichte accommodaties tot het heerlijke restaurant, elk aspect van deze lodge is ontworpen om maximale kwaliteit en ontspanning te bieden.
We aten in het restaurant en het was een geweldige tijd! Het eten is meer dan heerlijk groot voor de chef en zijn team, maar ook voor de server, je voelt je er erg goed. We namen het vegetarische 4-gangenmenu, dat gevuld was met een grote verscheidenheid aan smaken. Een geweldig restaurant waardig Ik raad ++++ aan
Zeer onbeschofte en nerveuze baas. Wij komen uit Brussel en hebben nog nooit iemand zo onvriendelijk gezien. Het is jammer dat de eigenaar van een etablissement komt die wil ontspannen en verjongen... Hij kan maar beter ook een paar yogalessen volgen, het zou hem misschien minder nors maken.
Charmant, gastvrij, welwillend ... een tijdloze plek geworteld in zijn geschiedenis en kijkend naar een wenselijke toekomst. We komen terug met de kinderen. Bedankt voor het verblijf.Kamers: 5/5
We gingen eten en bleven ook een nacht. Het is moeilijk om het restaurant en de bnb tegelijkertijd te beoordelen, aangezien het diner geweldig was en de bnb veel te wensen overlaat. Allereerst is het niet duidelijk waar de hoofdingang is en waar u uw auto kunt parkeren. Het hotel en de kamer zelf zien er een beetje onvoltooid uit omdat er slechts zeer schaarse decoratie is, dus vooral de slaapkamer voelde koud aan. Het zwembad bevond zich in een tweede gebouw aan de overkant van het plein, dus niet erg comfortabel om 's avonds in de winter in en uit te gaan. Het ontbijt was vrij beperkt, slechts twee stukjes brood, 3 kaas. Onze kamer was dicht bij de keuken, dus rond 23.00 uur toen we wilden slapen was er luide muziek en veel lawaai. Ook diverse lampen in de slaapkamer die niet uit konden, waaronder een flikkerend blauw lampje onder het nachtkastje. Toen we uitcheckten, was er geen twijfel of we genoten van ons verblijf of niet, dus we voelden dat we geen feedback konden geven. Het diner aan de andere kant was geweldig, veel groenten en een verrassingsmenu. Echt aardig en gastvrij personeel en een geweldige chef-kok. Het eten was erg lekker en mooi gepresenteerd. We genoten ervan dicht bij de open keuken te zitten en te kijken hoe de chef-kok en zijn team het eten klaarmaakten. De chef-kok schudde ons de hand op weg naar buiten na het eten en vroeg om feedback. We hadden een gesprek over het maken van zulke geweldige vegetarische gerechten. 5*
Voor het eerst in mijn leven heb ik kunnen ontdekken dat respect voor de natuur en haar cycli gecombineerd kunnen worden met plezier en kwaliteit van leven. Voor het eerst in mijn leven kon ik zien dat echte ecologie, geen politieke escologie, geen enkele beperking inhield in het plezier van het delen van een echt gastronomisch genot. Ik ben echter 70 jaar oud en ik heb dit net ontdekt bij Indrani Lodge dankzij de chef-kok en een heel professioneel, bekwaam, aangenaam en gastvrij team. Ik combineerde dit gastronomische feest met de faciliteiten van het hotel dat deel uitmaakt van het complex. 24 uur lang werd ik getransporteerd naar een buitengewone wereld van vriendelijkheid, gedeelde geneugten, comfort, gezonde en natuurlijke geneugten. Terwijl ik op 3,5 km van mijn huis was, werd ik getransporteerd naar een andere wereld waar mijn vrouw en ik een heel mooi moment beleefden dat belangrijk zal blijven in ons leven. Ik raad de plek aan aan iedereen die zich nog kan verwonderen en anderen kan smeken om dit Eden niet te vervuilen. Bedankt aan al onze gastheren die er alles aan hebben gedaan om ons verblijf onvergetelijk te maken. Filip Silverberg
Heerlijk verblijf! De plek is prachtig, het personeel schattig en de maaltijd ... goddelijk! Een adres dat we gewoon willen delen. Volgende keer plannen we een kleine yogales of een extra massage Service: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid