facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indoorgolf Hole in One

Indoorgolf Hole in One

Info

Minigolf, midgetgolf of golf voor iederéén !!! jong en oud, recreatief of in club. Voor ieder wat wils..
Kom, en bezoek ons.

Geschiedenis

Indoor en outdoor golf "hole-in-one" is er voor de recreatieve families, startende golfers en reeds gevorderde golfers.
Voor de recreatieve is er een minigolf of midgetgolf.
Een initiatieavond is onze topper.
Men kan ook bij hole-in-one alle golfvaardigheden leren. Met onze drivingrange, 1000m² put en schippinggreen, bunkerafslag,waterhindernissen en natuurlijk onze 2 proffesionele golfsimulatoren met elk zo'n 40 prachtige golfbanen vanover de hele wereld. Door de hoog technologische camera's leest men de de snelheid, hoogte, spin,... van uw bal en projecteert deze op het grote scherm waardoor de bal zo'n realistische vlucht maakt zoals men buiten buiten zou slaan.
Voor de gevorderde golfer een zéér grote aanrader om zijn golfswing aan te passen en te verbeteren.
Ook jeugdspelers zijn van harte welkom, Met jeugdlessen de woensdagnamiddagen.
We nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te nemen vanuit onze loungezetels waar men kan genieten van een hapje en een drankje.
Ook nodigen wij graag uw bedrijf uit voor een bedrijfsclinic met gebruik van onze daarvoor ingerichte vergaderzaal met beamer, internetaansluiting, whitebord, en een eigen bar.
Ook verjaardagsfeestjes voor jong en oud, vrijgezellenfeest, recepties, enz..
De startende golfer kan hier ook zijn GVB halen.


Keith De Vlamynck



"Onze indoor en outdoor minigolf is er voor groot en klein. gepassioneerd of recreatief. Iedereen is welkom. 18 holes minigolf outside, 9 holes minigolf inside, 18 holes midgetgolf inside en 2 virtuele golfsimulatoren. Echt de moeite waard om gezin, familie of vrienden uitstap.Tot binnenkort.Keith De Vlamynck"
Adres: Brielstraat 81/a (parking carrefour), 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 0032496682010
Stad: Maldegem
Route: Brielstraat 81/a (parking carrefour)
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: Glow in the dark minigolf België, Indoor golf, Indoor golf Aalst, Hole-in-one betekenis, Minigolf in de buurt, Minigolf Oudenaarde, Minigolf Roeselare, Hole in One shop
Recensies
Zeker de moeite om te bezoeken. Outdoor minigolf met 18 holes, een indoor minigolf van ook zeker nog eens 9 holes EN een midgetgolf van 2 maal 9 holes. Dit alles voor slechts €8. Voor je aan de midget golf begint krijg je uitleg van een vriendelijke man i.v.m. de verschillende soorten clubs dat je moet gebruiken, de bunkers zandbakken enz... Verder heb ik ook gezien dat er de mogelijkheid is om je serve te trainen in een simulator op groot scherm. Volgens andere accomodatie dat er aanwezig was, ga ik ervan uit dat er training gegeven wordt aan de allerjongste. Zeker de moeite om eens te bezoeken en zelfs om een stuk voor om te rijden.
Leuke plek op een vrije dag om met de kindjes te vertoeven voor enkele spelletjes minigolf. Buiten 18 minigolf-banen in het zonnige herfstweer en nadien binnen nog 9 banen op de bovenverdieping. Heel vriendelijke uitbater die waar nodig enige uitleg geeft, ook aan de kinderen... Mogelijkheid tot een hapje en drankje terwijl de kinderen verder spelen. Leuke ontdekking!
Erg vriendelijke en zeer kundige golf leraar. Zeer redelijke prijs voor lessen met de golf simulatie. Er komen hier zeker terug.
Omdat het mooi weer was zijn wij er heen gereden om buiten te minigolfen. Ter plaatse was het buiten terrein een postzegel groot en zag er erg ongezellig en kaal uit. Zonde van de reis. We zijn daarna enkele kilometers verderop, over de grens in Aardenburg terecht gekomen. Daar was wel een ruime en vrolijk ingerichte buitengolf. Dus wat ons betreft kan je daar beter naar toe gaan. Let op, de review geldt niet voor het indoor gedeelte want vanwege het mooie weer hadden wij daar geen interesse in en kan dit dus ook niet beoordelen.
Best leuk om deze eens te beleven
Veel waar voor je geld. Hele vriendelijke eigenaar. We zouden zeker terug gaan
Feestje gehad lunch en minigolf,fijne dag!
Toffe plaats en vriendelijke en behulpzame eigenaar
Heel leuk. Het is uiteraard niet helemaal zo als op een echt golfterrein, maar het is een fantastisch alternatief bij slecht weer. En virtueel ben je dan op een prachtig terrein in het buitenland in ons geval St. Andrews Old Course. Het kort spel is op matten die niet helemaal aanvoelen zoals gras maar plezant. Vriendelijke uitleg en wij hebben als groep er spaghetti gegeten, geen haute cuisine maar lekker.
Zeer goed om indoor golf te oefenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid