facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indigo Styling

Indigo Styling

Info

Stylingadvies: kleur, stijl, imago en make-up. Persoonlijk advies en workshops in onze Clour Cube. Homeparty's en personal shopping.

Geschiedenis

Indigo Styling geeft raad aan vrouwen én mannen, individueel of in groep, die behoefte hebben aan meer zelfzekerheid bij de keuze van hun kleding en accessoires. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de eigen persoonlijkheid.
Mensen samenbrengen, ze op hun gemak stellen en laten zien hoe bijzonder zij zijn, zijn onze sterke punten.
Overtuigd van al het goede en het mooie dat ieder in zich heeft, vertrekt iedereen hier na een consult of workshop met een goed gevoel en een rugzakje vol praktische en professionele tips.
Sinds 2015 is Caroline ook werkzaam als Imago Expert en begeleidt groepen van 4 - 50 personen bij "Het Imagospel", een interactieve workshop waarbij aan de deelnemers op een positieve manier feedback gegeven wordt over hoe je elkaar ziet. Met bekenden, vrienden of collega's, om te zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Voor bedrijven als teambuildingsactiviteit, of om stil te staan bij het belang van de eerste indruk en het imago van je zaak.

Uitstraling, imago, stijl, het zijn hippe woorden. Maar een ding is zeker. Wie zich goed in zijn vel voelt, kan wonderen verrichten



"Hier laten wij mensen naar zichzelf kijken door mijn positieve bril.Dit gebeurt enerzijds met een kleurenanalyse, waarbij jouw topkleuren tevoorschijn komen en leer je de mooiste kleurencombinaties voor jezelf te maken.Na de kleurenanalyse volgt het stijladvies, waarbij niet alleen naar je gezichtsvorm en figuurtype gekeken wordt, maar vooral wat jij wil uitstralen naar de buitenwereld.Last but not least, leer ik hoe je een mooie dagmake-up kunt aanbrengen bij jezelf.Al deze sessies kunnen ook apart geboekt worden, en dit zowel persoonlijk of met 2, als in groepjes van minimum 3 personen.Een boost voor je zelfvertrouwenBovendien kun je hier iedere zondag gewoon binnen lopen tussen 11 en 13u voor meer Info"
Adres: Eyselaarstraat 14, 3190 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: 0472843183
Stad: Boortmeerbeek
Route: Eyselaarstraat 14
Postcode: 3190


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALIX fashion and more ALIX fashion and more 1 km Join Alix Fashion And more and enjoy the beautiful collection
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid