facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indie MusicShop

Indie MusicShop

Info

Vente d'instruments de musique: Batteries, Basses, Guitares, Claviers. Accessoires, Micros, Consoles, etc...



"Indie MusicShop offre un large stock d'instruments de musique, des prix attractifs et des promotions toute l'année. Débutant ou confirmé, nous sommes heureux et fiers de fournir à nos clients des instruments et des services de qualité. Indie MusicShop s'occupe également des services de réparations et d'entretiens de vos instruments de musique, amplis et matériel de sonorisation.Situé derrière la gare de Waterloo et online !"
Adres: 6, Rue Emile Dury, 1410 Waterloo (België)
Telefoonnummer: 02 351 85 25
Stad: Waterloo
Route: 6, Rue Emile Dury
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:30
Dinsdag: 11:00 - 18:30
Woensdag: 11:00 - 18:30
Donderdag: 11:00 - 18:30
Vrijdag: 11:00 - 18:30
Zaterdag: 10:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Rockamusic, Fast forward fleurus, Hill's Music, Omega be
Recensies
Super advies en welkom aan de top
Mijn favoriete muziekwinkel. Ik ben pas jaren bij deze geweest. Topadvies, hoogwaardige apparatuur, ongelooflijke klantenservice en vooral vriendelijkheid! Altijd een plezier om daarheen te gaan
Vriendelijke en zeer professionele persoon. Dank u wel meneer voor uw advies. Absoluut een aanrader.
Zeer aangenaam welkom. Waardevol en professioneel advies. Grote keuze aan instrumenten. Waar voor je geld. Adviseren.
Na een klein communicatieprobleem deden ze hun uiterste best om me mijn gitaar op tijd af te stemmen voor mijn volgende concert. Het klinkt geweldig en speelt weer geweldig. Geweldige service, ik begrijp niet dat sommige mensen iets negatiefs zeggen over hun service, mijn ervaring is dat als ze fouten maken wat elk mens wel eens doet, ze die fouten bezitten en er alles aan doen om het goed te maken . Verder heel vriendelijk, heel professioneel. Ik zou overwegen om mijn uitrusting te kopen die ik daar kan kopen, alleen maar om een ​​klein bedrijf te ondersteunen dat het verdient om zaken te doen!
Als beginner kreeg ik daar goed advies. Erg leuk.
Ik ben nieuw met instrumenten en had een piano nodig voor mijn dochter. Erg blij met de ontvangst en het ontvangen advies. Genoeg kwaliteits keuze en de verkoper dringt niet aan op het duurste artikel. Leuke ontdekking, raad ik aan.
Onberispelijke service en zeer warm welkom. Fijn om zo'n leuke en professionele zaak aan te treffen
Bedankt voor je hulp toen het artikel niet door jou was verkocht. Zeer behulpzame, vriendelijke, competente en betrouwbare mensen. Aanbevelen !
Ik ging voor het eerst naar Indie Music Shop om de snaren van een akoestische gitaar te laten vervangen. De heer was zeer gastvrij en met snelle service, snaren vervangen, gitaar schoongemaakt in minder dan 15 minuten en met een glimlach.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid