facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indian Rasoi

Adres: Vilvoordelaan 39, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 028809793
Stad: Zaventem
Route: Vilvoordelaan 39
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Thai restaurant Zaventem, Sawadee Zaventem
Recensies
Heerlijk gegeten. Let wel op, de ober kent niet goed zijn kaart. Vraag hem iedere keer om te herhalen wat je juist besteld hebt. Voor de rest top!
Heerlijk eten en onwijs vriendelijke personeel! Voor zowel vegetarian als vlees eters genoeg keuze. Ik raad je zeker aan om hier een keer te eten, wat mij betreft een 10/10!
Gemakkelijk bereikbaar. Voldoende variatie op de menu. Sommige gerechten zouden pittiger mogen zijn.
Heel lekker eten! Zeker aan te raden! Personeel valt wel een beetje tegen. Niet echt professioneel, meerdere malen bestelling moeten herhalen. Had zich dan ook vergist met een gerecht.. Kok is verder perfect! Gerechten zijn top! Prijs kwaliteit
Absolutly great! Made the trip complete, my madras was lovly with garlic nan. If I would live closer not 2,5 hrs drive I would eat here more often. Helemaal geweldig, echt heerlijk gegeten en kan het een ieder aanraden. Alles precies op smaak en veel keuze. Als je iets op te merken hebt zou er zijn dat de porties iets meer / groter zouden mogen. Begrijp de negatieve reacties absoluut niet, personeel en chef ook aller vriendelijkst.
Er was een redelijk uitgebreide menukaart en het bestelde eten was lekker. Het personeel was vriendelijk, maar had wat meer aandacht mogen geven bijv langskomen om te vragen of we nog wat wilden drinken, tafel afruimen na het eten Verder een prima restaurant!
Verdient niet minder dan 5 sterren!Eten: 5/5
Lekker eten. Porties mogen iets groter anders zeker 5*
Erg lekker, veel keuze, niet duur, zeer vriendelijke mensen.
Heel lekker, vriendelijk, uitgebreide kaart
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid