facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inclusiespeelplein 't Gansspel

Info

Speelplein 't Gansspel 'int kort'?
Open. Divers. Inclusief. Uitdagend. Leerrijk. Simpelweg plezant.

Geschiedenis

Wie zijn we en wat doen we?

Wij zijn een enthousiaste bende monitoren die met veel plezier elk jaar 3 speelpleinweken organiseren in Huldenberg. We werken een heel jaar rond om onze kinderen de beste 3 weken van hun zomervakantie te geven.

Ons speelplein is er eentje uit de duizenden.
We hebben een inclusieve werking. Dit wil zeggen dat ieder kind, met of zonder beperking, welkom is om mee te spelen en vooral om samen te spelen op ons speelplein. Verder werken ook jongeren met een beperking mee in onze animatorenploeg. Diversiteit en kansen voor iedereen houden wij dus hoog in het vaandel.
Ook hebben we een open speelpleinwerking. Dit komt erop neer dat de kinderen (en dus ook de monitoren) niet worden opgedeeld in leeftijdsgroepen. Hoe gaat dit dan precies in zijn werk? Elk dagdeel (voormiddag/namiddag) heeft verschillende activiteiten waaruit de kinderen vrij mogen kiezen. Deze activiteiten proberen we zo te maken en in te plannen dat ze toegankelijk en haalbaar zijn voor kinderen met verschillende leeftijden en met verschillende mogelijkheden, zodat er voor ieder wat wils is.

Waar kan u met uw vragen heen?

Zou u meer informatie willen over ons speelplein of is er iets nog niet duidelijk, kan u ons altijd een mailtje sturen naar [email protected] . Wij zullen zo snel en zo zorgvuldig mogelijk proberen te antwoorden!

Jongeren vanaf 16 jaar of die in het lopende jaar nog 16 worden én die zich willen inzetten voor ons speelplein mogen altijd een mailtje sturen naar [email protected].
Met dank aan de provincie Vlaams-Brabant en KVG-groep.

Adres: Ganspoel 2, 3040 Huldenberg
Stad: Huldenberg
Route: Ganspoel 2
Postcode: 3040



op zoek naar gerelateerd: Gansspel 2022, Inclusieve speelpleinwerking
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BABYBIEBELBOX BABYBIEBELBOX 3 km Kinderopvang van 0 tot 3 jaar, met IKG-systeem voor maximum 50 kindjes @ De Peuthystr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid