facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Incinera

Incinera

Info

Voor een waardig afscheid van uw trouwe huisdier

Geschiedenis

Het dierencrematorium Divetran is aanvankelijk ontstaan om een degelijk alternatief te bieden voor het vilbeluik. Dit laatste was tevoren de enige manier om zich van een overleden huisdier te ontdoen, tenzij men zou kiezen voor een individuele crematie of begrafenis.

De kosten waren dan een veelvoud van het vilbeluik.

Door een bepaalde manier van werken te introduceren, zijn wij erin geslaagd om te cremeren aan een zeer aanvaardbare prijs, zowaar gelijklopend aan het vilbeluik.

Veel dierenartsen bieden daarom systematisch hun dieren aan ons crematorium aan in plaats aan het verwerkingsbedrijf.

Slechts enkele maanden later ontstond al de noodzaak om bepaalde dieren individueel te cremeren en de asse in een urne terug te bezorgen aan de eigenaar. Deze vorm van crematie bieden wij intussen ook aan, en heel wat eigenaars komen de crematie ook bijwonen.

Eigenaars die ter plaatse komen, bevinden zich rechtstreeks in de hall waar de cremator staat en kunnen zelfs zien en als het ware beleven hoe de crematie gebeurt. Uiteraard is dit geen verplichting, doch wel vrij uniek.

Naarmate de tijd vordert, hebben wij een heel gamma met aandenken uitgewerkt. Nu is er ook een afscheids- en ontvangstruimte ontwikkeld waar u rustig kan wachten op de asse van uw trouwe vriend.

Adres: Jan Tieboutstraat 95-99, 1731 Zellik, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 306 19 40
Stad: Zellik
Route: Jan Tieboutstraat 95-99
Postcode: 1731


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dierencrematorium in de buurt, Dierencrematorium België, Dierencrematorium Aalst, Crematorium dieren Vlaams Brabant, dierencrematorium west-vlaanderen, Dierencrematorium brugge, Crematie hond prijs, dierencrematorium sint-niklaas
Recensies
Vriendelijke mensen, sereen en rustig. Mooie rustige omgeving.
Heel vriendelijke ontvangst. Waardig afscheid kunnen nemen
Vriendelijk mensen.heel begripvol.
Dikke pluim voor Het personeel heel vriendelijk en begripvol.. mijn dierbare hond lag zoals thuis in een mand op een dekentje zoals ze thuis had.. het was een gelukkig weerzien gezien de omstandigheden.. echt een aanrader voor wie hun huisdier even belangrijk is dan familie
Vertaald door Google In muiy goed Origineel En muiy bien
Vertaald door Google Uitstekende service Origineel Excellent service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid