facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inbraakveilig.be

Inbraakveilig.be

Info

Inbraakveilig.be, uw partner in totaalbeveiliging. Vrijblijvend advies & prijsofferte voor uw woning of bedrijf. Bel ons op 052 22 21 35.

Geschiedenis

Nood aan inbraakpreventie?
Ontdek al onze producten voor inbraakbeveiliging en brandpreventie voor uw woning of bedrijf. Vraag ons professioneel advies en we komen naar je toe en maken graag een studie van je woning en een vrijblijvende prijsofferte.

Waarvoor kan je bij inbraakveilig.be terecht?

> Alarmsystemen
> Brandbeveiliging
> Camerabewaking
> Kluizen & brandkoffers
> Sleutelplannen & toegangscontrole
> Veiligheidssloten
> Gepantserde deuren
> Videofonie en parlofonie
> Elektriciteitswerken
> Ventilatiesystemen
> Domotica

Inbraakveilig.be is ook slotenmaker met 24/24-service.
Woon je binnen een straal van 15 km? Dan staat de slotenmaker 30 minuten later bij je.



"Inbraakveilig is specialist in elektronische en mechanische beveiliging. Bescherm je woning of bedrijf en je eigendom met de beste alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole, brandalarm, videofoon, parlofoon, veiligheidssloten, veiligheidsdeuren en kluizen. Erkende beveiligingsonderneming voor advies, installatie, onderhoud en service. Slotenmaker service 24/24. Buitengesloten, slot defect, inbraak gehad? Met onze 5 vestigingen in Vlaanderen Dendermonde, Gent-West, Gent-Centrum, Ninove en Beersel is er altijd wel iemand snel ter plaatse om je te helpen. 052 22 21 35"
Adres: Zeelsebaan 96A, 9200 Grembergen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 052 22 21 35
Stad: Grembergen
Route: Zeelsebaan 96A
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Inbraakveilig Ninove, Inbraakveilig lot, Inbraakveilig knokke, Inbraakbeveiliging prijs, Inbraakveilig vacatures, Inbraakveilig slot, Camerabewaking inbraakveilig, All-Key Gent
Recensies
Slepende deur laten aanpassen. Vriendelijke arbeiders en goed werk. Voel mij wel bedrogen bij de prijs. 650 € voor 2 personen die max. 1 uur gewerkt hebben.
We zijn heel tevreden over de diensten van Inbraakveilig.be. De verkoper nam ruim de tijd om onze vragen te beantwoorden en de verschillende opties te overlopen. Levering en plaatsing van de alarminstallatie inclusief sensoren, camera's en brand-detectoren verliep vlot, op de afgesproken datum en aan een correcte prijs. Vragen na de aankoop werden steeds snel en correct beantwoord.
Al misgelopen van bij de plaatsing: sensoren verkeerd geplaatst, beloofde alarmzones werken niet, om dan met dwaze verklaringen te komen extra klavier staat te ver van de centrale, euh... waarom kan dat klavier dan wel alle andere functies uitvoeren??. Geen enkele uitleg over de werking en mogelijkheden gekregen, en als je uitleg vraagt geven ze alleen de prijzen van hun interventies door. Ik was jaren klant maar nu zijn ze echt te ver gegaan. Tot nooit meer.
Inbraakveilig Group leverde niet de veiligheidsdeur zoals vermeld op de offerte. De foutief geplaatste deur had ook meerdere beschadigingen. Inbraakveilig Group wou enkel oplap-werken uitvoeren, maar geen vervanging van beschadigde onderdelen. Dit geschil is pas na 13maanden “opgelost” via De Consumentenombudsdienst aan de hand van een korting op de factuur, maar zonder plaatsing van correcte deur of vervanging van beschadigde onderdelen.
Horrible customer service. Won't even try to please it's customers by mailing instead of calling and says he's glad to lose a customer who was almost sure to buy if he just mailed instead of called. I'm sorry to have no phone mr discrimination! ---- Super slechte klantenservice. Vertikte het om te bellen. Ik heb momenteel geen gsm en vroeg een offerte. Was bijna zeker van te kopen maar ik kon enkel mailen. Hij wou niet dus was heel blij om van een klant af te zijn en mij dat letterlijk te zeggen ondanks ik bijna zeker zou kopen indien hij gewone deze kleine moeite zou doen van te mailen voor een afspraak ipv een telefoon. Dus NIET AANGERADEN Beste Lotte, jammer van je reactie. Als erkende beveiligingsinstallateur dienen wij bepaalde procedures te volgen en kunnen wij dus niet zomaar een offerte voor de beveiliging van een pand doormailen. De beveiligingsoplossingen die wij voorstellen, moeten correct en sluitend zijn. Daarom is het noodzakelijk dat wij ter plaatse komen en dat er dus een afspraak gemaakt wordt. Het probleem was eerder dat je hiermee niet instemde. --> Ik stemde hier wel mee in en vroeg er zelfs naar maar u wou en kon niet de tijd maken om via mail een afspraak te maken u vertikte het. Ja er zijn mensen zonder gsm of telefoon en ja ik heb meermaals gevraagd en nee u heeft geen moeite gedaan en meermaals gezegd ik heb geen tijd bel gewoon, hoeveel ik u ook probeerde vriendelijk te vragen via een ander medium een afspraak te maken. Uw reactie klopt niet dus de waarheid niet verdraaien, en van de reacties op uw bedrijf zie ik dat ik niet de enige ben die u zo grof en cru heeft beantwoord. Dus denk soms eens na. Klantvriendelijkheid is veel waard.
Slot laten vervangen, extra sleutels en klemmen van de deur opgelost allemaal stipt volgens offerte en héél snel uitgevoerd. Daar kunnen we alleen maar blij van zijn!
Zeer ontevreden over de dienst na verkoop, alarmsystemen. Oncompetente mensen sturen ze op u af. Probleem nog altijd niet opgelost, ze laten u in de kou staan en zo is dit iedere keer. Of je nu mailt of belt. Veel beloven maar... Zeker niet aan te raden.
Zeer snel en efficiënt geholpen na probleem met automatische poortopener die zelfs niet door hen geplaatst was. Kortom zeer goede service
Professioneel bedrijf, degelijk advies, correcte afspraken en uitvoering, sympathieke en goede techniekers, extreem netjes bekabeld, alles uitgevoerd zoals beloofd en verwacht. Top firma!
Ze waren snel ter plaatse. Het kapot slot was snel vervangen. Daarnaast heb ik ook interessant advies ontvangen. Een tevreden klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid