facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inari Sushi Bar

Inari Sushi Bar
Adres: Parijsstraat 18 , Leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 016 43 38 43
Stad: Leuven
Route: Parijsstraat 18
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 12:00-15:00
Maandag: 17:30-22:00
Dinsdag: 12:00-15:00
Dinsdag: 17:30-22:00
Woensdag: 12:00-15:00
Woensdag: 17:30-22:00
Donderdag: 12:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: inari sushi bar leuven menu, sushi leuven, inari sushi menu, inari leuven reserveren, inari menu, sushi bar rijmenam, inari leuven menukaart, sushi muntstraat
Recensies
Goede sushi, zeer spijtig van de slechte ontvangst. Ik kwam hier op een zondag middag met mijn familie, we wouden juist plaats nemen vermits het restaurant absoluut niet vol was en er geen bordje met 'gereserveerd' stonden namen we aan dat we mochten kiezen waar we gingen zitten, kozen de eerste dichts bijzijnde vrije tafel voor 4 personen De serveuse sprak mij op een zeer luide,neerbuigende en sarcastische toon aan ' may I help you!' en gebood mij om achteraan in het restaurant te gaan zitten alweer op een zeer onvriendelijke en neerbuigende toon. Ik heb dit echt niet kunnen appreciëren en ben meteen weggegaan, daarna heb ik haar beleefd laten weten dat dit geen manier is om met cliënteel om te gaan. Spijtig.
Was ooit veruit beste en meest gezellige sushizaak van Leuven. Toen nog in de parijsstraat met top terras. Nu op de grote markt is het zeker nog lekker maar het terras is vreselijk. Ongezellig, Schots en scheef. Gewoon immens slechte ligging. Geen sushi bij inari in de zomer dus.
Was vroeger 1 van de beste sushi-resto's van Leuven De sushi is nog steeds erg lekker maar de prijzen zijn niet meer concurrentiële te noemen Ik begrijp dat zo een locatie geld kost maar er zijn veel goedkopere opties die 2straten verder liggen.
Uitstekend sushi-restaurant in hartje Leuven. Je kan er ook Teriyaki of wok-bereidingen krijgen. Vriendelijke bediening en degelijke prijzen. Zoals wel meer in Leuven zit je wel vrij dicht bij elkaar.
Simpel: beste Sushi van Leuven. De sashimi's zijn wel wat groot gesneden, maar ik neem die maar zelden. Huiswijn is OK voor de prijs.
Super goede sushi! Volgens mij de beste van de streek... Het enige wat je moet gedogen is ...vermits het klein is, dat je bij volle bar nogal 'intiem' naast je andere tafel zit!
Samen met Wabi Sabi het beste sushirestaurant van Leuven. Krappe zitjes in het restaurant. Best ook op voorhand reserveren!
Zeer lekkere sushi, de lekkerste in de omgeving voor mij. Het is er meestal heel druk en de tafeltjes staan dan toch wat kort bij elkaar.
Al jaren bezoek ik maar 1 sushi restaurant en dat is deze! Kwaliteit en service is hier uitstekend!
top-per-tje!!! Beste Japanner van Leuven en ver daarbuiten. Werken met super verse vis, proef je zo!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Inari Sushi Bar.

Leuven sushi

openingstijden, locatie, vervoer. Parijsstraat 18 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Inari Sushi Bar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Inari Sushi Bar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Inari Sushi Bar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wabi Sabi Sushi Bar Wabi Sabi Sushi Bar 180 meter Doorgaans zeer goede bediening en lekker eten. Al meermaals eten besteld en afgehaald...
You sushi You sushi 198 meter Ik ben hier vandaag net geweest, het was heel lekker en een aangename ervaring. Het i...
Sakura Sakura 282 meter Beste sushi die ik a gegeten heb. Mijn absolute favoriet. Hier zou ik elke dag kunnen...
Sushi Leuven Sushi Leuven 310 meter Hoge kwaliteit van sushi!
Sushi All Day Sushi All Day 391 meter Restaurant werkt voedselverspilling tegen door mee te werken met het project van TooG...
Sikinoya Sikinoya 414 meter Amaai, echt lekkere schotels ! Zalige prijsjes en vriendelijke bediening !
Kintsugi Sushi Bar & Grill Kintsugi Sushi Bar & Grill 1 km Supervriendelijke mensen!! Echt fijn dat dit nog kan. Ondanks een personeelstekort he...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid