facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In4Matic NV

In4Matic NV

Info

In4Matic is a young, dynamic company that delivers ICT services at several business sectors.

Our mission consists in finding the perfect match between IT professionals and specific clients' needs.

The mission of In4Matic can be summarized in following 4

Geschiedenis

In4Matic is a young, dynamic company that delivers ICT services at several business sectors. It's a consultancy company that, by offering specialized IT consultants, wants to help its clients reaching their perspectives.

That's why we choose throughout the process to listen very carefully to our client and our co-worker in order to obtain a coöperation in which our people's quality becomes a surplus value at the completion of the customer projects.



"In4Matic is een IT consultancy bedrijf met meer dan twee decennia aan ervaring in het opleveren van IT diensten in verscheidene sectoren. Onze core business is het rekruteren en inzetten van infrastructure engineers, developers, analisten en management gerelateerde IT profielen gebaseerd op de noden van onze cliënten."
Adres: Vosselarestraat 73, 9850 Landegem
Telefoonnummer: +3292372640
Stad: Landegem
Route: Vosselarestraat 73
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: In4matic jobs, In4matics
Recensies
Super voor medewerkers vooral omdat ze daat alles kunnen mee pikken waar ik van af weet en ik hun al 2 maal hier over heb gemaild
Vreemd bedrijf belt om de zoveel maanden op om te vragen of men interesse in werk heeft maar bij navraag over de aard van het werk, plaats van tewerkstelling en verloning blijken ze niet over deze informatie te beschikken. Wanneer men het nummer terug belt krijgt men een wasserette aan de lijn. Het personeel en ook de afg bestuurder Rudy Campe hebben moeite mensen te vousvoyeren. Wanneer je werk zoekt is dit zeker NIET een bedrijf wat ik zou aanraden.
Momenteel 1.5j aan de slag hier. Aangenaam bedrijf met veel mogelijkheden, biedt veel flexibiliteit aan de werknemers, toffe sfeer om in te werken.
Hartelijk ontvangen. Introduceerden me op 4 plaatsen
Hartelijke sfeer, professionals in wat ze doen
Vertaald door Google Geweldig bedrijf, geweldige mensen. Echt vriendelijk en gastvrij. Origineel Great company, great people. Really friendly and welcoming.
Vertaald door Google Goede plek om te werken Origineel Good place to work
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid