facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In 't Wilde Weg

Info

Zomerbar in een open tuin die open is elke vrijdagavond in de maanden juli en augustus bij goed weer

Adres: Admiraalstraat 141, 9070 Destelbergen
Stad: Destelbergen
Route: Admiraalstraat 141
Postcode: 9070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Servito Servito 4 km Keuken werd door Servito in onze zaak geplaatst. Binnen budget, binnen timing. super...
Recensies
Wat een prachtige woning! Smaakvol ingericht, veel gevoel voor stijl en gewoonweg helemaal volledig toegerust. De ruimtes zijn enorm groot, geschikt voor zowel vrienden/vriendinnen clubs, families of meerdere gezinnen. De hot tub maakt het helemaal af! Wij komen zeker nog eens graag terug.
De vakantiewoning is nog mooier dan op de foto's ! Top ontvangst door heel fijne mensen. Aan alles is gedacht en alles is tot in de puntjes verzorgd, authentiek en karaktervol! We sliepen in de vogelkamer als een roos. De tienerkinderen hebben we 's ochtend niet eens horen opstaan. De woning is blijkbaar heel goed geïsoleerd...Dit is geen verblijf maar een beleving !
Gezellig tof vakantiehuis. Plus de hottube en uitzicht op de veldenKamers: 4/5
Prachtig huisje voor 10 personen, gezellig ingericht, leuke hottub, grote tuin, vriendelijk onthaal, ... een echte aanrader!
Vriendelijke eigenaar, prachtige rustige locatie en toch vlot bereikbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid