facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In het werkhuis

In het werkhuis

Info

Wij herstofferen oude zitmeubelen. Het wordt omgetoverd tot iets uniek, met oog voor detail. We werken met enkel de beste materialen.

Geschiedenis

Wij herstofferen oude zitmeubelen. Het wordt omgetoverd tot iets uniek, met oog voor detail. We werken met enkel de beste materialen.



"In het werkhuis is een ambachtelijk stofferingsatelier gelegen aan de Binnenstraat in Aalst. Je kan bij ons terecht voor het herstellen, vernieuwen, overtrekken, bekleden en stofferen van allerhande stoelen, zetels en zitbanken. Als stoffeerder bieden wij hoge kwaliteit in materialen en staan wij garant voor een unieke en mooie afwerking. U kan bij ons in Aalst ook terecht voor het maken en opvullen van kussens op maat."
Adres: Binnenstraat 129, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 0032483007908
Stad: Aalst
Route: Binnenstraat 129
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 13:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Meubelstoffeerder Aalst, Herstofferen zetels Oost-Vlaanderen, Doorgezakte zetel herstellen Oost Vlaanderen, Kussens herstofferen, Zetel reparatie aan huis, Stoelen overtrekken met leder, Stoffeerder Leuven, Zetel restaureren
Recensies
Vriendelijke en kwaliteitsvolle service! Een absolute aanrader! Onze zeteltjes stralen weer.
We zijn heel tevreden van onze vernieuwde zittingen, keurig en netjes afgewerkt, bedankt
Opzoek naar een stoffeerder van onze eenzit trok het romantische verhaal achter de zaak " in het werhuis" onze aandacht. Bij ons eerste bezoek kregen wij een enthousiast koppel die ons een waaier van prachtige stoffen liet ontdekken. We lieten alles wat bezinken en maakte een keuze. Wat waren we gelukkig als we ons zeteltje zagen !!!! Perfecte afwerking, zeker veel tijd ingestoken, prachtig vakmanschap!!! Kon niet beter, als suplement nog een extra kussentje. Een klein minpuntje is misschien dat men het meubeltje zelf moet brengen wat bij grotere zetels niet evident is.
Heel vriendelijke mensen die uitvoerig tijd nemen om samen de juiste keuzes te maken voor het te restaureren meubel. Ik had twee op de draad versleten zeteltjes die schitterend werden gerestaureerd.
We hebben de vullingen van onze lederen sofa kussens bij hen vernieuwd. Het resultaat is beter dan nieuw. Bilel weet van aanpakken, kent zijn stiel door en door en geeft het juiste advies. Zoek je kwaliteit gecombineerd met perfecte service en een hoogst vriendelijke aanpak dan moet je absoluut bij hen zijn. Je voelt je onmiddellijk thuis en wilt er eigenlijk niet weg. Wij komen zeker terug !
Steeds vriendelijk onthaald en deskundig geadviseerd met een grote passie voor het ambacht. Dankzij dit knap vakmanschap werd ons oud en versleten familiezeteltje schitterend opnieuw gestoffeerd en staat het nu te pronken in een tweede leven!
Vriendelijk vakmanschap. Het jonge paar heeft voelbaar veel liefde voor het vak.
Wij hebben bij het werkhuis onze nieuwe gordijnen besteld en ik kan niet anders dan hen aan te bevelen. Het hele proces - van het kiezen van stoffen tot het installeren van de gordijnen - was zeer professioneel en stressvrij. De klantenservice was ook fantastisch. Een van de gordijnen werd met een klein defect geleverd. Deze werd echter op heel korte termijn vervangen. Kortom, we zijn zeer tevreden met onze ervaring raden het werkhuis zeker aan!
Een hele tijd geleden doupli gordijnen besteld, voor ons keukenraam, bij Bilal en Davina. Supervriendelijk en sympathiek koppel. Goed ontvangen en veel uitleg gekregen. Ze zijn ook heel vakkundig en nemen al de tijd om naar je wensen te luisteren. Geen minuut getwijfeld om een bestelling te doen.
Heel vriendelijk onthaal. Zeer duidelijke uitleg omtrent de uit te voeren werken en te gebruiken materialen. Snelle en perfecte uitvoering. Een aanrader om samen mee te werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid