facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In Den Witten Doorn

In Den Witten Doorn

Info

Rustiek restaurant niet ver van de Belgische kust



"Kom smakelijk tafelen in brasserie - lounge - tearoom De Witte Doorn en laat je verwennen door Kaatje en Stefaan met hun heerlijk verse keuken en uitstekende wijnen in een uiterst sfeervol en ontspannen dorpskader.Troeven:- uitgebreide kaart met voor elk wat wils- ultiem comfort in een authentiek interieur met moderne toets- gezellige open haard- twee riante zonneterrassen met unieke vergezichten- veilige speeltuin voor de kids en prachtige tuin- summer bbq elke donderdagavond in jul&aug, zie fb-pagina voor meer nieuws!"
Adres: Warvinge 33, 8421 Vlissegem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059234452
Stad: Vlissegem
Route: Warvinge 33
Postcode: 8421


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Molenhuys Vlissegem, Restaurant Vlissegem, Kok sur Mer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Kok Sur Mer Restaurant Kok Sur Mer 136 meter Heel vriendelijke ontvangst en bediening. Heerlijk à la carte gegeten. Pluim voor de ...
Bistro 't Molenhuys Bistro 't Molenhuys 313 meter Aperitiefje was qua hoeveelheid best weinig voor de gevraagde prijs, van iedereen aan...
Recensies
Wat een fantastische plaats, mooi artwork en interieur vanbinnen! Het eten was beter als de verwachting! We wisten niet goed wat kiezen dus hebben de meeste items via de share bites genomen. Heel lekker! Voor het hoofgerecht namen we de filet pure en de rund americain. Dit was een echte smaakbom van kwaliteit tot prestentatie niets op aan te merken! Als ook de bediening verliep zeer vlot en vriendenlijk top! We komen zeker nog eens langs.
We hadden gevraagd om boven te eten. Maar kregen toch een plaats beneden. Bij een hoge tafel. Is niet zo handig als je zwanger bent... Daarna hebben ze toch nog een lage tafel kunnen aanbieden na een goede halfuur. Mijn vriend wou eendenborst maar kreeg toch een ander stukje vlees met een bot er in en nog touw aangehangen. Werd hij niet zo vrolijk van... Voor de rest zijn ze daar nog best vriendelijk en mijn eten was wel goed.
Een geslaagde avond . super lekker gegeten in een heel mooi aangekleed restaurant.Gezellig interieur , vriendelijke bediening , kindvriendelijk omdat er veel suggesties zijn voor de kids dus die zijn meer dan welkom!!!
Fantastisch eten, drinken en gastvrijheid! Enorm lekker. Mooi gelegen in een rustig dorp. We komen terug! Meer dan schappelijke prijs! TOP! Alles mooi gepresenteerd en heerlijke wijnen.
Heel mooi, leuk en gezellig restaurant in Vlissegem. De bediening is vriendelijk en professioneel. Wij hadden de ribeye, deze was perfect zoals we gevraagd hadden gebakken bleu chaud. De groentjes erbij waren uitgebreider dan de gewone sla en tomaat. Er is tevens een mooi terras achteraan voor de zomerse dagen. Echt wel een aanrader.
Heerlijk en mooi eten. Vriendelijk personeel en top service. Mooie locatie.
Toplocatie, onverwacht maar verrassend lekker. Een mooi pallet aan verfijnde smaken. Een echte aanrader!Eten: 5/5
Al paar keer ‘De witte doorn ‘ aangedaan voor een etentje en het was telkens genieten:of het nu ‘s zomers op het gezellige terras is of ‘s winters in het knusse restaurant. Het authentieke interieur met een moderne touch is een perfecte mix! Dit alles aangevuld met heerlijke gerechten aan de kaart of van het suggestie bord aan een faire prijs maken het geheel compleet…..bovendien een super vriendelijk team.Aanrader! Kindvriendelijkheid: Kindvriendelijke tuin zonder dat het stoort !
Super gezellig, vlotte bediening. Het eten was ontzettend lekker, heel vers, fijn klaargemaakt! Een echte aanrader,... wij komen zeker terug...
Heel vriendelijke ontvangst, beperkte kaart, waarbij elk gerecht gebaseerd is op super kwaliteit van de producten, met een zeer goede bereiding. En dit in een mooie locatie, hedendaags ingericht. Een omweg waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid