facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In den Olifant

In den Olifant

Info

Het mooiste speelgoed en de leukste kinderboeken

Geschiedenis

in den olifant is ook open op volgende zondagen:

6 - 20 November
4 - 11 -18 December

telkens van 13 tot 18u



"In den Olifant is een winkel vol origineel en degelijk speelgoed, goed voor uren speelplezier.In onze speelgoedwinkel te Antwerpen vindt u:houten speelgoed, knuffels, poppen en poppenhuizen, gezelschapsspellen, hersenbrekers, teken- en knutselmateriaal, decoratie, speelgoed voor buiten, kinder- en jeugdboeken.Een boek heeft u nooit teveel en bij ons vindt u er honderden.Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u en op winkel zondagen van 13u tot 18u. In november en december zijn we elke zondag open tot en met 18 december 2022."
Adres: Leopoldstraat 23 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 231 61 14
Stad: Antwerpen
Route: Leopoldstraat 23
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: in den olifant hasselt, in den olifant veldhoven, in den olifant facebook, oma's olifant, in den olifant 2000 antwerpen, speelgoedwinkel antwerpen centrum, in den olifant cafe, openingsuren in den olifant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Melv Melv 175 meter
St. Vincents St. Vincents 322 meter Hele mooi gallerie. Mooi aanbod en goed op elkaar afgestemd. Ruim opgezet.
Monar & Clothes Monar & Clothes 362 meter Mooie inrichting, aardige mensen en coole kleding.
2theloo 2theloo 366 meter
Fans Fans 393 meter Klein gezellig winkeltje Leuke funky pops en gekke spulletjes Zeker de moeite waard o...
Fabrika Fabrika 413 meter Koffie, thee en een ontbijt. Naast mooie kleren die ze ook verkopen. En ze hebben een...
Juttu Juttu 430 meter Mooie winkel en vriendelijk personeel ik heb er weer twee hele mooie mannen hemden me...
Pull-In Pull-In 471 meter
Bart Smit Bart Smit 548 meter
De Spelgezel De Spelgezel 549 meter
lustforlight lustforlight 557 meter
Couscouscola Couscouscola 584 meter
A-tower A-tower 724 meter De grootste pop-up van Vlaanderen, volgens de site. Tot de herfst kan je hier terecht...
The public image The public image 733 meter "Antwerp based multifacted servicesMarketplaces integrations & channels; ama...
Sjokkel Sjokkel 751 meter Prullaria, voor wie ervan houd.
Recensies
Fan-tas-ties! Hadden wij maar zn winkel in Haarlem. Echt top gewoon. Ontzettend mooi speelgoed, duurzaam en van goede kwaliteit. De winkel zag er op en top uit. Veel aanbod, van boekjes, treinen, spellen, bad speelgoed, poppen tot tassen en baby spul. Grote plus voor de zandbak in de winkel waar de kinderen in mogen spelen. Ik raakte niet uitgekeken. Heb er dan ook flink geshopt in het mom van hier kom ik voorlopig na niet weer bij in de buurt. Zeker een must shop voor cadeautjes of natuurlijk zomaar, je wordt hebberig van al dat moois!
In den Olifant sponsort ons onderzoek aan KU Leuven en UZ Leuven. Zij hebben ervoor gezorgd dat al onze deelnemertjes 5 jaar naar huis kunnen gaan met een prachtige puzzel & memory game! Wij zijn dan ook enorm dankbaar voor hun gulle gift. Top speelgoedwinkel! Bedankt namens het hele onderzoeksteam!
Groot assortiment, veel speelgoed voor verschillende leeftijden, behulpzame winkelmedewerkers
Altijd al een toffe winkel geweest, deze speelgoedwinkel blijft zijn waarde houden. Ik kwam hier voor mijn kinderen, en nu voor de kleinkinderen, mooi en degelijk speelgoed.
Een speelgoedwinkel zoals je ze weinig meer ziet. Sfeervol ingericht met speelgoed en thematische zones. Ik was blij met het aanbod van speelgoed en werd niet overladen met schreeuwerige, lawaaierige plastic troep.
Mooie grote speelgoedwinkel, grote keuze en vriendelijk personeel
Wow, waarschijnlijk de tofste speelgoedwinkel in België. Kleurrijk, speels, ongelooflijk aanbod. Allemaal blije mensen en een vriendelijke begroeting. Wanneer je Antwerpen bezoekt met je kinderen, zeker eens langsgaan.
Ook als volwassene is het een zeer inspirerende winkel om eens binnen te stappen. Daarnaast was de service subliem
Deze winkel zat eerder op een andere locatie in een ander pand. Toen was het echt een belevenis. Met verschillende etages, en bom vol speelgoed. Je kwam ogen te kort. Nu in dit pand hebben ze minder, en heel veel voor echt kleine kinderen. Ook wel mooi, maar toch konden wij er voor onze zoon van 5 niet slagen.
Super gezellig en mooi restaurant. Eten heel lekker en verzorgde borden!! Zeer veel variatie in de gerechtjes. Bedankt voor de goede bediening! Wij komen zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid