facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In de Wandeling

In de Wandeling
Adres: Peggerstr. 58 , Halle 2980, BE
Telefoonnummer: 03 383 13 72
Stad: Halle
Route: Peggerstr. 58
Postcode: 2980



op zoek naar gerelateerd: de wandeling lippelo, de wandeling menukaart, peggerstraat 58 zoersel, de stroopop, openingsuren boshuisje zoersel, restaurant zoersel, menukaart de wandeling lippelo, castelijnshoeve
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chupito Chupito 64 km Lekkere Tapas Bar in halle met heerlijke producten! Personeel is super vriendelijk en...
Kinoo Restaurant Kinoo Restaurant 64 km Super lekker eten en fijne bediening en ontvangst
Peking Garden Peking Garden 64 km 1. Zwartgeblakerde ribben. Bediening door zaakvoerder. Hij dacht, die zullen dat wel ...
Kriekske, 't Kriekske, 't 65 km Heerlijke plek, goeie horeca bediening en lekker eten! Zonnetje maakte het af! Mooie ...
Recensies
Leuke plaats om iets te gaan drinken na een fietstochtje in Zoerselbos. Ze hebben er lekkere streekbieren en het eten is ook lekker. Misschien een tip bij de ribbetjes ook een slaatje serveren.
Wat een origineel passend kader naast het bos ,haasfilet was superlekker met de bij passende wijn .Ook het reestoofpotje viel bij mijn man in de smaak .Het was de 2*keer dat we kwamen en we komen zeker terug. Vriendelijke bediening en vlot ondanks alle Corona regels .
Vriendelijk onthaal en bediening. Covid-proof. Kwaliteitsvolle gerechten. TIP: Probeer eens als nagerecht een Dame Blanche. Zalig.
Aangezien er zelf geen slaatje bij de hoofdgerechten inbegrepen is, is het toch wat te duur voor wat het is. Wel lekker, maar niet in verhouding.
Wat een mooie plek, super lekker eten, voor een mooie prijs. Een genot met elk bezoek. Bedankt aan de lieve mensen daar.
Super vriendelijk, al enkele feestjes hier gedaan altijd top bediening en zeer vriendelijk en natuurlijk super lekker : en heel kindvriendelijk!!
Als je als klant een opmerking geeft die terecht is , is het jammer je als ik vermoed dat het de eigenaar was probeert de discussie aan te gaan en de mond snoert van je tafel die je toch 130 euro opbracht. Jammer want gezellig was het wel ook de speeltuin een troef.
Prachtig schaduwrijk terras, ook keuze aan alcoholvrije dranken en vegetarische gerechten. Fijne bediening.
Fijne familiedag Zondag schitterend weer buiten op het terras. Wat moeten we nog meer eer hebben! MATHIKE EN ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid