facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In De Verzekering Tegen De Grote Dorst

Adres: Frans Baetensstrast 45, 1750 Lennik
Telefoonnummer: +3225325858
Stad: Lennik
Route: Frans Baetensstrast 45
Postcode: 1750



op zoek naar gerelateerd: In de Verzekering tegen de Grote Dorst Facebook, Café met de langste naam, In de Verzekering tegen de Grote Dorst RateBeer, Dorst be, Geuze Lennik, Huis van de Geuze
Recensies
"virologen zijn niet meer welkom" Wat een gastvrijheid.
Geweldig café uit het pajottenland waar je geuze kriek en lambiek in overvloed in de aanbieding hebt. Een café waar we als Belg fier mogen op zijn.
Wat een café. De Belgische Champagne uit het Pajottenland Gueze wordt hier geserveerd hoe het moet. Je krijgt er een uitleg bij. Lekkere bol Beverse Guezekaas bij bestellen en genieten maar. 1 nadeel zoveel keuze aan Geuze dat er keuzestress is. :- Ideaal voor de zondagse aperitief.
Super, mega aanbod geuze en speciale unieke/zeldzame bieren... Kurt, Lydia, Maurice... een top-team!!!!!!!!
Lekkere Geuze en nog zoveel andere biertjes proeven in een gezellig en authentiek kader let super vriendelijke bediening en altijd in het gezelschap van internationale bierliefhebbers... Unieke plek
Leuke plek met exelente bieren tegen schappelijke prijs. Intieme sfeer en gezelligheid troef. De moeite waard om als geuezeliefhebber op zondag voormiddag naar Brussel af te zakken.
Gezellige ouderwetse kroeg gelegen in een mooi, rustig dorp. Er hangt een relaxte sfeer. Maar de meeste bezoekers komen toch voor de wel heel impressionante bierkaart. Gaande van gewone tot beperkt verkrijgbare gueuzes, Trappisten en oak aged bieren. Top adres!
Een overvloed aan keuze! Hier een pintje bestellen is zonde van je bezoek
Dit is nog een echt praatcafe van vroeger. Ondanks het vele volk vlotte bediening. Lekkere kaas op basis van geuze en patè om mee te nemen eventueel. Top briefkaart. Spijtig enkel geopend op zondag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid