facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In De Verzekering Tegen De Grote Dorst

In De Verzekering Tegen De Grote Dorst

Geschiedenis

"Het café met de langste naam en de kortste openingsuren"
Sedert 2009 onafgebroken in de RateBeer top-20 van de beste bierbestemmingen ter wereld.



"Geuzecafé met een enorm assortiment lambiekbieren. Enkel open op zondag en hoogdagen.Uitgeroepen tot 'Strafste café van Vlaanderen' Vlaanderen Vakantieland & Toerisme Vlaanderen.Verkozen tot 'Best Beer Destination in the World' 2017-2020 en 'Best Beer Bar in the World' sinds 2014."
Adres: Frans Baetensstraat 45 , Lennik 1750, BE
Telefoonnummer: 02 532 58 58
Stad: Lennik
Route: Frans Baetensstraat 45
Postcode: 1750



op zoek naar gerelateerd: in de verzekering tegen de grote dorst openingsuren, de verzekering tegen den groten dorst, in de verzekering tegen de grote dorst lennik, nacht van de grote dorst 2017, in de verzekering tegen de grote dorst ratebeer, nacht van de grote dorst 2018, in de verzekering tegen de grote dorst openingstijden, geuze cafe pajottenland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Chalet Brasserie Chalet 6 km Lekkere Friet. Weinig wachtijden en leuke eigenaren! Mijn vaste adress.
Recensies
Wat een heerlijke - en unieke plek. Qua inrichting is de tijd hier blijven stil staan. Een oase aan rust met een prachtig aanbod aan lambiekbieren, oude geuze, vintage flessen, trappiste,.. daarnaast is er ook bierkaas, bierpaté en bierconfituur te verkrijgen.
In de Verzekering tegen de Grote Dorst" blijft een absoluut hoogtepunt wanneer ik de streek van mijn jeugd bezoek. Hoewel ik er niet elke zondag kom, blijft elk bezoek speciaal en voelt het alsof ik thuiskom. Bij binnenkomst word je onmiddellijk ondergedompeld in de rijke geschiedenis van het café, van de verhalen die de muren vertellen tot de prachtige art deco-toog. Het voelt alsof je rechtstreeks de jaren '40 en '50 binnenwandelt, een eerbetoon aan de toewijding van Kurt om de authenticiteit van dit erfgoed te behouden. Elke keer dat ik er ben, sla ik een gezellig babbeltje met de eigenaar, die duidelijk hart en ziel in de zaak steekt. De indrukwekkende selectie geuze en kriek is werkelijk uitzonderlijk, wat het café een bijzondere plek maakt voor zowel bierliefhebbers als geschiedenisliefhebbers. De unieke sfeer en het ongeëvenaarde bieraanbod maken "In de Verzekering tegen de Grote Dorst" tot een must-visit voor iedereen die de regio bezoekt. Het blijft voor mij een plek van nostalgie, warmte en pure authenticiteit.
Leuke ontdekking tijdens één van onze wandeltochten. Sfeervol café, met een fantastische bierkaart. Tal van lokaal gebrouwen biertjes. Waarbij de heerlijke lambik- en Geuzebieren de show stelen. Wij keren zeker nog terug om ons te laven in het heerlijke gerstenat.Service: 5/5
Eindelijk ben ik er eens geraakt, in de legendarische 'Verzekering'. Na een fikse wandeling hebben we ons gelaafd aan proevertjes lambiek, oude geuze en oude kriek. Voor mij is dat al decennia een zaligheid, voor mijn vrouw 'even wennen'... Hoe dan ook, deze herberg is wereldwijd bekend om zijn bierkaart, en terecht. Ben je in de buurt op een zondag: zeker eens binnenspringen.
Gezellig maar een chaotische organisatie. Waarschijnlijk is het er leuk zitten als het kalm is. Maar ik zou het vermijden als er veel volk zit. Ge gaat niet aan drank geraken.
Steeds gezellige sfeer, vlotte bediening en lekkere bieren . Aanrader voor een leuke zondag Eten: 4/5
Geweldig leuk bewaard oud cafeetje met een enorme keuze aan lambiekbieren en andere soorten.
Fantastische kaart voor Geuzebier en enorm vriendelijke bedieningEten: 5/5
Prachtige bierkaart, bijzonder vriendelijke bediening.
Geweldig café uit het pajottenland waar je geuze kriek en lambiek in overvloed in de aanbieding hebt. Een café waar we als Belg fier mogen op zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid