facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In de Verzekering tegen de Grote Dorst - Eizeringen

In de Verzekering tegen de Grote Dorst - Eizeringen

Geschiedenis

"Het café met de langste naam en de kortste openingsuren"
Sedert 2009 onafgebroken in de RateBeer top-20 van de beste bierbestemmingen ter wereld.

Adres: Frans Baetensstraat 45, 1750 Eizeringen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3225325858
Stad: Eizeringen
Route: Frans Baetensstraat 45
Postcode: 1750



op zoek naar gerelateerd: Nacht van de Grote Dorst, Www Dorst be, Geuze restaurant, Geuze Café, Huis van de Geuze, DORST app deloereman, Soorten Geuze, Geuze bezoek
Recensies
Eindelijk ben ik er eens geraakt, in de legendarische 'Verzekering'. Na een fikse wandeling hebben we ons gelaafd aan proevertjes lambiek, oude geuze en oude kriek. Voor mij is dat al decennia een zaligheid, voor mijn vrouw 'even wennen'... Hoe dan ook, deze herberg is wereldwijd bekend om zijn bierkaart, en terecht. Ben je in de buurt op een zondag: zeker eens binnenspringen.
Geweldig leuk bewaard oud cafeetje met een enorme keuze aan lambiekbieren en andere soorten.
Prachtige bierkaart, bijzonder vriendelijke bediening.
Geweldig café uit het pajottenland waar je geuze kriek en lambiek in overvloed in de aanbieding hebt. Een café waar we als Belg fier mogen op zijn.
Gezellige ouderwetse kroeg gelegen in een mooi, rustig dorp. Er hangt een relaxte sfeer. Maar de meeste bezoekers komen toch voor de wel heel impressionante bierkaart. Gaande van gewone tot beperkt verkrijgbare gueuzes, Trappisten en oak aged bieren. Top adres!
Wat een café. De Belgische Champagne uit het Pajottenland Gueze wordt hier geserveerd hoe het moet. Je krijgt er een uitleg bij. Lekkere bol Beverse Guezekaas bij bestellen en genieten maar. 1 nadeel zoveel keuze aan Geuze dat er keuzestress is. :- Ideaal voor de zondagse aperitief.
Leuke plek met exelente bieren tegen schappelijke prijs. Intieme sfeer en gezelligheid troef. De moeite waard om als geuezeliefhebber op zondag voormiddag naar Brussel af te zakken.
Oud dorps café. Zou kunnen alleen open in weekend. Veel speciaal/streek bieren. Druk bezocht door wielertoeristen en dorpelingen niet evident om er binnen een plaatsje te vinden steeds druk. Is het omrijden meer dan waard. Aan de kerk van eizeringen.
Heel uitgebreide geuze en kriek kaart. De moeite voor een stop onderweg.
Dit is een authentiek dorpscafeetje met een enorme keuze aan bieren met als specialiteit oude geuzen. Enkel geopend op zondag en bij eucharistievieringen in het kerkje van Eizeringen. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid