facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In de Rustplaats

"Bij Restaurant In De Rustplaats komt u langs voor gezellig tafelen en dit altijd voor een betaalbare prijs. Onze gerechten zijn altijd seizoensgebonden. Daarnaast verschilt de sfeer van het restaurant ook door de inrichting van het restaurant. In de winter kunt u genieten van de knetterende houtkachel en in de zomer is het heerlijk vertoeven onder de pergola.U ontvang van ons dan zo spoedig mogelijk de bevestiging. Heeft u nog vragen dan kunt u contact met ons opnemen."
Adres: Veurnseweg16 , Ieper 8900, BE
Telefoonnummer: 057 20 81 05
Stad: Ieper
Route: Veurnseweg16
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 18:30-00:00
Dinsdag: 18:30-00:00
Vrijdag: 18:30-00:00
Zaterdag: 12:00-14:00
Zaterdag: 18:30-00:00
Zondag: 12:00-14:00
Zondag: 18:30-00:00


op zoek naar gerelateerd: de krikke menukaart, decouverte ieper, de krikke ieper, fonderie ieper, restaurant ieper, de steenen haene, de voerman ieper, wildmenu ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Panos Panos 2 km Lekkere verse broodjes en je hebt veel keuzes.
Les Halles Les Halles 2 km Vriendelijke vlotte bediening. Prijs kwaliteit klopt het allemaal. Pad Thai lekker v...
Ypres Burger Ypres Burger 2 km Beste burger in het land en mischien wel daar buiten. Top team doe zo voort, groetjes...
Recensies
Heel klant-onvriendelijke en onbeschofte chef die dan ook nog eens enorm storend is + verbaal agressief tegenover zijn personeel ocharme het personeel. Gezellig eten zat er dus niet in. Ook lang moeten wachten op rekening omdat alles manueel werd uitgeschreven.. vreemd. Deze 'wereldchef' vond dat hij - en alleen hij - veel heeft gewerkt, dus dat wij als klanten geen recht hebben op klagen. Arrogantie ten top! Ons zie je hier nooit meer terug en een enorm sterke afrader voor een gezellig uitje. Wel een aanrader voor het programma 'kitchen nightmares'
Eerste keer in mijn leven dat ik een steak heb proberen eten waar zelfs een volwaardig scherpgeslepen steakmes niet door geraakt! Kwaliteit is werkelijk beneden alle peil! Na twee happen van mijn bord had ik er genoeg van, als ik maagklachten wil van deze grootorde dan drink ik volgende keer gewoon uit de sloot. Enige “pluspunt” is het openingsuur tot middernacht, zou je denken, alhoewel ik volgende keer met alle plezier van de wereld uitgehongerd nog zes uurtjes wacht tot de bakker opengaat.
Doet zijn naam alles behalve eer aan. Weinig rust te beleven. Wat een aangename avond met de familie moest worden, werd vooral een stresserende avond. De chef was onvriendelijk tegen zijn personeel, en dat kon iedereen aanwezig merken en horen. Iedereen liep er op de toppen van zijn tenen. Daar bovenop kwam dan nog eens dat we 30! minuten op onze rekening moesten wachten, en kwam de chef nog eens zeggen dat wij daarvoor begrip moesten opbrengen en dat we mochten blij zijn dat alles zo vlot verlopen was… Ik vraag me af hoe dit er uit ziet als het eens niet vlot verloopt. Klant is hier alles behalve koning!
Kwaliteit, passie, weinig show en veel smaak. Mbt Ieper tot Poperinge zonder twijfel de beste niet gastronomische zaak. Je moet geen minimalisme verwachten, deconstructie van klassiekers of een voorgerecht met 14 componenten en 9 texturen. Ik bezoek deze zaak als ik lekker wil eten. Mooie wijnkaart trouwens. Let op, alhoewel je geen schuimpje van dit en mousse van dat op je bord krijgt is het niveau erg hoog. Het is een no nonsens zaak, de gerechten zijn zeker Instagram waardig, verse producten met een chef in de keuken met decennia ervaring . Als je in de streek bent dan is deze zaak een quasi verplicht bezoek.
Lekker en aangenaam vertoeven ,al enkele keer heeft onze onze reünie daar plaatsgevonden
Nog nooit zo'n rare avond meegemaakt. Ik vond 't werkelijk te genant voor woorden, en had het echt te doen met de twee serveersters. We zullen er nog jaren over napraten.
De keuken is zogezegd open tot 24u. Zondag 14 augustus reden we speciaal naar daar. 21u10 vroegen we om er te eten. Het was niet meer mogelijk. We zijn er vroeger reeds meermaals geweest, alleen en met vrienden.
Prachtig gerecht. Steak met gegrilde mergpijpen. Aangenaam kader en vlotte service.
Één ster omdat minder niet kon en het eten waarschijnlijk wel lekker was. Maar het heeft me niet gesmaakt door de sfeer rondom mij. Op het terras zat ik vlakbij de chef Frank?, die tijdens een wereldkeuken avond buiten de maaltijden aan het bereiden was. De chef leek sympathiek, waarvan een woordgrapje op een krijtbordje boven z'n hoofdmoest getuigen. Maar mijn impressie was helemaal anders: de man was ontzettend grof tegen én over het personeel. Jonge, sympathieke meisjes die duidelijk hun best deden maar niet voldoende volgens zijn standaard. De dame Kristel? werd naar mijn gevoel afgeblaft en behandeld als een klein kind. Het feit dat ik, als klant, hiervan getuige was, maakt het naast respectloos ook nog eens enorm onprofessioneel. Mij zien ze er alvast nooit meer en ik wens de mensen die daar werken asap een nieuwe job toe, waar ze gerespecteerd worden en plezier kunnen hebben in wat ze doen.
Superlekker gegeten, ruime porties! Ondanks drukte en volzet restaurant goed en vriendelijk bediend geweest. Parkeren: Mogelijkheid tot parkeren in schaduw voor honden in auto
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid