facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In De Oude Pruim

"Vijfde generatie Antoine Derauw heet u van harte welkom “In de Oude Pruim” herberg sinds 1871. Een gezellig authentiek café en brasserie restaurant. Onze zaak bevindt zich in een randgemeente van Brussel namelijk in Beersel dat aan de rand van het Pajottenland gelegen is. Beersel is ook gekend voor zijn kasteel, fiets- en wandelroutes."
Adres: Steenweg op Ukkel 87 , Beersel 1650, BE
Telefoonnummer: 02 331 05 59
Stad: Beersel
Route: Steenweg op Ukkel 87
Postcode: 1650



op zoek naar gerelateerd: nieuwe pruim beersel, de 3 fonteinen beersel
Recensies
Sfeervol restaurant in dorpse en familiale sfeer. Je kan kiezen om binnen te zitten in een karaktervolle ruimte of buiten in de gezellige tuin. Parkeren: Ruime parking achter het restaurant.
Warm weer en warm welkom! Awesome plaats met of zonder kinderen. Alles gegeten en genoeg plaats om energie te verbruiken Kindvriendelijkheid: Genoeg plaats om rond te lopen Parkeren: Achteraan Rolstoeltoegankelijkheid: Achteraan ja wel!
Prachtig restaurant, alles authentiek, heerlijke steak met lekkere pepersaus en goeie Oude Geuze
Authentiek adres. Lekkere mosselen. De huiswijn was echter niet onze meug. Deed deugd om in een hittegolf post te kunnen vatten in de grote tuin. Ps. Ik eet grotendeels vegetarisch, maar bijwijlen, op restaurant, eens mosselen, vis of kip. Als je een strikte vegetariër bent, dan ga je hier niet aan je trekken komen.
Je kunt er rustig genieten van een lekkere maaltijd naar keuze in een rustige en nostalgische plaats. Echt een aanrader en je hebt er een ruim terras. Parkeren: Je hebt een heel ruime parking achter het gebouw.
Mooi, sympathiek restaurant met degelijk menu. Sommige gerechten zijn behoorlijk prijzig. Bediening mag met iets meer enthousiasme... Ondanks de maanden sluiting door Corona is de goesting er precies niet om gasten hartelijk te ontvangen
Cafe restaurant zoals er niet veel meer zijn zoals het vroeger was houten banken aan de muren zie je niet veel meer alles straalt de vroege vorige eeuw uit zo hebben onze overgrootouders hier hun broek versleten toen er nog geen TV s waren en men geuze en lambik kwam drinken op het menu MOSSELEN ze waren lekker maar iets te klein ook de pot was klein 1 kilo voor 21 euro te weinig naar mijn zin paling kun je hier ook krijgen
...wat weg uit de grote stad , boven op nen heuvel in een vrijwel drukke straat vind je dit volkscafé-restaurant...geen muziek maar...een lekkere keuken waar je volgens mij dan de kabeljauw met Hollandse saus moet proberen....zelfs hier in Brussel centrum en de vismarkt erbij genomen kan je dat niet proeven ....je bent hier thuis en toch woon je er niet , efkes proberen dan ?
Wij gaan al jaren tafelen in De Oude Pruim en genieten er van de zeer gepersonaliseerde en familiale sfeer in een authentiek 19e eeuws kader. En natuurlijk is de keuken navenant: eerlijk en lekker regionaal. Een absolute aanrader !!!
Gastvrij en een leuke, informele sfeer. Goede steak!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid