facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In-Ca Wine

In-Ca Wine
"L'endroit idéal pour se détendre avec un verre de vin, cocktail ou autres à la mainaccompagné d'une délicieuse assiette de tapas."
Adres: Rue de Bruxelles 10 , Genappe 1470, BE
Telefoonnummer: 0471 59 57 62
Stad: Genappe
Route: Rue de Bruxelles 10
Postcode: 1470


Openingstijden

Donderdag: 18:00-01:00
Vrijdag: 18:00-01:00
Zaterdag: 18:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: wine california map, vineyard california, wine areas california, vineyards california
Recensies
Witte avond OK, maar de cocktails dienden een beetje slecht voor de prijs. Bovendien is er een glas volledig op de jurk van mijn metgezel gemorst door de schuld van de serveerster die het ook toegaf ... natuurlijk gebeurt het! Maar de commerciële etiquette had graag gezien dat het gewijzigde glas werd aangeboden. Niet zo aardig.
De setting is magnifiek en de sfeer erg gezellig, de zachte verlichting zorgt voor een intieme sfeer. De stoelen zijn zeer comfortabel en het belangrijkste: de cocktails zijn erg goed, ik hou echt van hun gin met rood fruit, ook al zijn sommige een beetje duur, maar het is aan de consument om te beheren. Het personeel is erg vriendelijk en ook erg leuk! Speciale toewijding aan de fluorescerende bril van de baas.
Zeer leuke bar. Heerlijke op maat gemaakte gin-tonic. Adviseren !
Zeer mooie plek, erg gezellig zowel buiten als binnen. L. Interieur.. Superlekkere cocktail. Bedankt voor je professionaliteit.
Leuke plek, kwaliteitsmuziek, uitstekende service, ik ga met plezier terug, ook al is het vinden van een parkeerplaats niet eenvoudig
Echt leuk om dit soort plek in Genappe te hebben voor een drankje. We zijn echt goed ontvangen, de glazen zijn goed geserveerd, de toiletten zijn schoon, het is gezellig binnen als de koele lucht 's avonds valt. Te verbeteren: voor een cocktailbar zou de kennis van de samenstelling van bepaalde cocktails grondiger kunnen zijn dirty martini, negroni, enz., of in ieder geval het gebruik van Google om de ingrediënten en de alcoholdosering te zien.
Geweldige sfeer en goede cocktail?
Schitterende tapas-sfeer, uitstekend om niet te missen om welke reden dan ook, behalve geluk
Ik raad aan om de "jackson" -cocktail te drinken, deze is uniek ??
Zeer warme plek waar je wordt ontvangen in een zeer ontspannen sfeer. Ruime keuze aan wijnen, maar ben je meer een cocktailliefhebber en staat je favoriet niet op de kaart, dan maakt de eigenaar die graag voor je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid