facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Impulse Reclameatelier

Impulse Reclameatelier

Info

Reclame in de breedste zin, logo & huisstijl ontwerp, carwrapping, signing, huisdrukwerk en veel meer....



"Bij Topssign kun je terecht voor al je aanvragen omtrent off- en online communcatie. Wij beheersen het vak meer dan 35 jaar om een idee om te zetten naar concept en te realiseren tot eindproduct voor de klant.Door de fase’s ontwerp , productie en montage in eigen beheer uit te voeren is Topssign betrokken van begin tot eind in het proces samen met de klant.Is uw onderneming toe aan visuele communicatie of wilt u uw huidige visuele communicatie uitbreiden. TopsSign staat voor u klaar!"
Adres: Astridlaan 259, 3920 Overpelt
Telefoonnummer: +32493616833
Stad: Overpelt
Route: Astridlaan 259
Postcode: 3920


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Videowise Videowise 2 km Breng je verhaal op een unieke manier in beeld!
Recensies
Zeer fijne samenwerking tussen klant en personeel wat het zeer aangenaam maakt. Ook telkens zeer mooie ontwerpen! Zeker een aanrader als je iets mooi ontworpen wilt zien. Proficiat Peer en Joyce voor de zaak zo mooi terug op de benen te krijgen.
Top bedrijf sinds de overname van peer en Joyce tops. Super samenwerking gehad. Snelle service en zeer klant vriendelijk.
De folie die werd aangebracht is na minder dan anderhalf jaar al beginnen scheuren en krimpen wat een onprofessioneel uitzicht van de zaak als gevolg heeft.. En dit 24/24 7 op7 waar de camionette ook staat.. Als je een zaak overneemt neem je zowel de positieve dingen alsook de negatieve zaken mee over. Dan nog is ettelijke honderen euro's vragen om dit op te lossen... Jammer dat dit de gang van zaken is bij goede klanten...
Zeer tevreden. Maken mooie ontwerpen . Top. Bedankt voor de goede service
Impulse Reclameatelier is recent overgegaan naar een nieuwe eigenaar, te weten Peer Tops. Peter en zijn team staan voor een zeer professionele aanpak van reclame als het gaat om belettering, alle maten van bestickering, printen op doek en/of het beplakken en wrappen van auto's. Je kunt je eigen logo of foto aanleveren, of je laat het over aan de creativiteit van Impulse! Mogelijkheden te over. Ga zeker aan voor een goede indruk, of vraag je offerte aan. Kwaliteit gegarandeerd!
Mooi uitgevoerd. Top team.
Mensen met verstand van reclame, is al zichtbaar in hun atelier.
mooi werk wordt er door hun gedaan, top bedrijf zij zetten nog de puntjes op de i.
Superieur resultaat, bus ziet er geweldig uit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid