facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ImmoW

ImmoW

Info

Ben je opzoek naar een vastgoedmakelaar?
Wij helpen je graag bij de zoektocht naar je nieuwe thuis en de verkoop van je oude huis.



"Ben je opzoek naar een vastgoedmakelaar?Wij helpen je graag bij de zoektocht naar je nieuwe thuis en de verkoop van je oude huis.Met passie en enthousiasme gaan we samen voor een succesvolle verkoop."
Adres: Nieuwstraat 9, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 011 52 66 73
Stad: Houthalen
Route: Nieuwstraat 9
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: immoweb huis te koop, immoweb kopen, immoweb te koop, immoweb referentienummer, immoweb nederland, immoweb te huur, immoweb gratis, huurkoop immoweb
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hengelhoef-den7 Hengelhoef-den7 8 km Zeer rustig en mooi.
Recensies
200% aan te raden! Stéphanie gaat meer dan de extra mile wat betreft dienstverlening. Heel erg bedankt voor de fijne service en het correcte advies.
Maakt echt tijd voor haar klanten. Heel vriendelijk, altijd bereikbaar....
Ons huis werd door Stéphanie zeer snel en efficiënt verkocht. Van het eerste bezoek, de foto's, de communicatie i.v.m. de klantenbezoeken tot de onderhandelingsfase en het tekenen van de overeenkomst zijn we uitermate tevreden over de samenwerking met Immo W. Wijzelf hadden vooropgesteld dat ons huis binnen 3 to 6 maanden verkocht zou worden. Na 16 dagen hadden we een akkoord en was ons huis verkocht. Dankuwel Immo W.
Stephanie haar opvolging is van A tot Z top gewoon!
Zeer vriendelijk en correct
Directe service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid