facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immotheker Finotheker

"Altijd een eerlijk financieel advies, op elk moment in uw leven."
Adres: Hermanslaan 2, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 089471392
Stad: Maasmechelen
Route: Hermanslaan 2
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Immotheker Finotheker Torhout, Immotheker Finotheker Hasselt, Immotheker afspraak, Finotheker Leuven, Immotheker Willebroek, Immotheker Vilvoorde, Immotheker Beringen, Immotheker Mortsel
Recensies
Behulpzaam voor eigen portefuille en veel duurder dan wat ik bij kbc vond. Eerst dingen afraden en daarna enkel opties geven met diezelfde afgerade dingen, enkel en alleen omdat daar dan ook die brandverzekering in zit waar zij zo veel op verdienen. De andere opties zag ik op het scherm maar daar heeft hij zelfs niets over gezegd omdat ik ook zag dat er geen brandverzekering bij was. Ik snap dat jullie een zaak moeten runnen maar dan wees transparant en zeg dat jullie enkel op dat vlak helpen en enkel als jullie er extra op kunnen verdienen.
Heel fijn gesprek met Karel gehad. Hij heeft ons voorzien veel info, en er bleek meer mogelijk dan aanvankelijk gedacht. Een fijne adviseur met een recht door zee aanpak.
Een zeer goede en duidelijke uitleg gekregen. Zeker een aanrader.
Heeft kennis over de financiële wereld. Uitleg is helder, duidelijk en denkt mee met zijn cliënten voor de beste persoonlijke formule. Top!
Top advies, goede en duidelijke uitleg van iemand met uitstekekende kennis van zaken. Ik zou de Immotheker Finotheker aan iedereen aanraden!
Uiterst tevreden over de service van de Finotheker in Maasmechelen. Yalcin geeft een uitstekend advies en zoekt alles tot in details voor je uit, op deze manier tot een passende Hypotheek gekomen welke onze wens had met daarnaast nog veel bewegingsruimte voor te sparen en leuke dingen te doen. Ook na het afgehandelde dossier bleef Yalcin uiterst behulpzaam. Bedankt!
Zeer goed geholpen geweest, goede uitleg over alles, heel vriendelijk.
Heel duidelijke uitleg!
Zeer vriendelijk en zegt je waar je aan toe bent zonder omwegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid