facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immostruct cvba

Immostruct cvba

Info

Dak -en gevelrenovatie.

Geschiedenis

Dé absolute specialist in het plaatsen van hoogkwalitatieve overzet daksystemen en voorzet gevelelementen!



"Sinds 1988 zijn wij toonaangevend installateur voor dakerenovatie in metalen daksystemen.De weersomstandigheden zoals we ze vandaag kennen, dwingen ons te gaan zorgen voor weerresistente oplossingen. Langdurige hevige windvlagen, zware hagelstormen, overvloedige regenval, enz…. behoren jammer genoeg steeds vaker tot ons huidige weerbeeld.Onze hoogkwalitatieve daksystemen bieden hiervoor de ideale oplossing. Of het nu om een overzetdak gaat, of om een installatie na afbraak van uw oude dakbedekking, onze door eigen hoogopgeleid personeel geplaatste warm verzinkte stalen daksystemen bieden u de zekerheid en comfort dat uw woning verdient."
Adres: Industrieweg 20, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32-3-311.74.81
Stad: Oostmalle
Route: Industrieweg 20
Postcode: 2390


Recensies
Heeeel te vreden zowel van de keuze aan materialen de mogelijkheden en de uitvoering van de werken tot en met de afwerking. Heel vriendelijke bouwvakkers en een gezonde sfeer tussen werkgever en werknemers.... gewoonweg een super bedrijf om mee samen te werken en Marc de Baas komt persoonlijk alles met je bespreken tot in de details zonder zever 200% eerlijk en alles verloopt zoals belooft. Conclusie, wat ze beloven doen ze tot in het kleinste detail . Nogmaals bedankt aan immostruct en nog veel jaren succes .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid