facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immosign+

Immosign+

Info

Immosign + een meerwaarde in vastgoed!

Adres: Kloterstraat 45A, 3950 Bocholt (België)
Telefoonnummer: +32 498 69 44 10
Stad: Bocholt
Route: Kloterstraat 45A
Postcode: 3950


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Immosign+ Te huur, Woningen te koop neerpelt Kaulille, Immosign+ te koop Bocholt, Huis te koop Bocholt, Appartement te koop Bocholt, Vastgoed Gijbels, Appartement te koop Bocholt Rijken, Nieuwbouwprojecten Bocholt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vastgoed Rijken Vastgoed Rijken 363 meter Onze samenwerking wordt de sleutel tot succes! Samen Sterk!!
Vastgoed Rijken Vastgoed Rijken 4 km Voor het beste vastgoedaanbod - http://www.woonburocusters.be
Recensies
Top team ! Professionele, gedreven en harde werkers, ze gaan voor de volle 100% voor hun opdracht. Dikke proficiat aan Elke en Nette, pand verkocht aan vraagprijs binnen de 2 weken ! Ook dank aan de andere medewerkers, werkelijk een tof en top ladies team !
Elke bedankt voor de vlotte verkoop. Huis was zeer snel verkocht en alles tot in de kleinste puntjes geregeld. Elke nogmaals bedankt voor de samenwerking en ik zal zeker niet nalaten om u aan te bevelen aan mensen die hun huis willen verkopen.
Wat een top immo! Supersnel, vriendelijk en vlot geholpen geweest bij het zoeken naar een huurwoning. Zeker een aanrader!
Elke is een vrouw die geboren is voor de vastgoedsector. Ze is super gepassioneerd en haalt alles uit de kast voor haar klanten. Snelle, vlotte en transparante communicatie, altijd bereikbaar, kortom, alles wordt super opgevolgd! Een aanrader om mee samen te werken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid