facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immocarre

Immocarre

Info

Courtage immobilier (vente/location), expertise immobilière, gestion immobilière, syndic et conseil immobilier.

Geschiedenis

Im² est une agence composée de professionnels de l’immobilier qui mettent un point d’honneur à fournir un travail précis et rigoureux. C’est dans cette optique que nous mettons notre expérience et professionnalisme à votre service.

Notre objectif : une étroite collaboration afin de vous servir de la meilleure des façons en vous accompagnant tout au long de la réalisation de votre projet immobilier du premier contact à la signature du compromis.

Parce que vos préoccupations sont aussi les nôtres !

Adres: Chaussée de Namur, 257, 5310 Leuze, Namur, Belgium
Telefoonnummer: 081/54.94.35
Stad: Leuze
Route: Chaussée de Namur, 257
Postcode: 5310


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: La immo Hamme-Mille
Recensies
We gingen via Im² Immocarré om het huis van mama in de buurt van Namen te verkopen. Dit is een gebied waar we weinig vanaf weten en ik had geen idee van de waarde van woningen in dit gebied. Gelukkig gaf mevrouw Mélanie Hoyois ons heel goed advies. Ze wees op de sterke punten en de gebreken er waren er enkele van het huis van mijn moeder, en van daaruit adviseerde ze ons over een verkoopprijs die volkomen consistent bleek te zijn. Mélanie Hoyois zorgde voor de bezoeken aan het huis, dat leeg stond. We hoefden niet te verhuizen 40 km. Ze communiceerde elke week met ons over de ontvangen aanbiedingen en nam rechtstreeks contact met ons op wanneer kopers interessant leken. Ze heeft ons vrij snel naar een serieuze en betrouwbare koper geleid, met wie we toen een zeer hartelijke relatie hadden. Omdat mijn moeder niet meer in staat was haar akkoord te geven voor deze verkoop, moesten we het akkoord van de vrederechter hebben. Ook daar vertelde Mélanie ons de papieren die ze aan de vrederechter moesten overhandigen, wat dit gedeelte vóór de verkoop enorm vergemakkelijkte. We hebben altijd antwoorden op onze vragen gehad, nauwkeurige, snelle en efficiënte antwoorden, zowel per e-mail als per telefoon. Im³ en mevrouw Hoyois hebben ons echt geholpen. Dit bespaarde ons tijd, voorkwam onnodige uitwisseling van e-mails of brieven door ons direct te vertellen wat er nodig was.
Ik vind het niet erg professioneel om het bureau te vragen contact met je op te nemen en geen nieuws te zien
Super goed bureau, serieus en bekwaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid