facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immobilière Schmidt Wallonie

Immobilière Schmidt Wallonie

Info

Des professionnels à votre écoute !

Geschiedenis

La vente d'un bien est une étape cruciale.
S'entourer d'une équipe spécialisée est primordial.
Confiance, honnêteté et rigueur sont nos maîtres mots...

Découvrez notre blog plein de précieux conseils : blog-schmidtwallonie.be



"SCHMIDTIMMO : une équipe dynamique sur 2 bureaux• AYWAILLE – Avenue Louis Libert n°1• DOLEMBREUX – Rue Piretfontaine n°6BPour qui ? vendeurs, acquéreurs, propriétaires ou locatairesQuelles régions ? province de Liège et le nord de la province de LuxembourgNos valeurs : discrétion, professionnalisme, empathie, respect, honnêteté, succèsNotre objectif : mieux vendre votre bien : le meilleur prix, les meilleures conditions, le meilleur service [email protected] – 04/246.00.00Facebook : Schmidt Immo – Instagram : Schmidt_Immo"
Adres: Avenue Louis Libert 1, 4920 Aywaille
Telefoonnummer: 04/246.00.00
eb.einollawtdimhcs@ofni
Stad: Aywaille
Route: Avenue Louis Libert 1
Postcode: 4920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: immo wallonie, huis te koop in wallonie, immo schmidt durbuy, immoweb, immo ardennen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALL IMMO 4920 ALL IMMO 4920 2 km AGENCE IMMOBILIERE AYWAILLE
Recensies
Dit kantoor zet huizen te huur die niet te huur zijn. Wij deden een aanbod van 900.00 ipv gevraagde 800.00 op pand, via tel. en via mail, mochten zelfs niet komen kijken. Zegt genoeg. Zelfde gangsterpraktijken als bij andere immo kantoren. Klanten lokken naar website.
Goed bureau, altijd eerlijk en behulpzaam.
Vanaf de eerste ontmoeting hadden we te maken met professionals. De verkoop verliep voorspoedig en de opvolging tot aan de ondertekening bleef zeer professioneel en altijd met een glimlach. Bedankt dames.
Persoonlijk erg aardige persoon en reageert vrij snel Bedankt
Een professioneel, efficiënt en attent team, altijd bereikbaar en geruststellend omdat het stressvolle tijden zijn! Een grote dank vooral aan Manon en Simon die ons begeleidden in onze projecten en ook aan Chloé die het overnam om dit avontuur af te sluiten Mevr. Gilson Delperdange carine
Ik heb vandaag dit bedrijf gebeld om een ​​schatting te krijgen van het onroerend goed dat ik ECHT wil verkopen. Wat was mijn verrassing om te horen dat de kosten 250€ bedragen! Bedrag dat, nog steeds graag, zou worden afgetrokken van hun commissie in het geval van een verkoop! U zult begrijpen dat ik uitstel naar andere bureaus. Ik hallucineer nog steeds!
Ik wil het hele team bedanken voor hun efficiëntie, professionaliteit en vriendelijk luisteren. Ik dank in het bijzonder de heer Kuifje die het hele proces van de verkoop tot de definitieve handtekening begeleidde met zeldzame beschikbaarheid en aandacht.
Onberispelijk werk. Uitstekende opvolging van het dossier. Altijd beschikbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid