facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immobilière Georges

Immobilière Georges

Info

Votre agence référence à Forest



"L'immobilière Georges, votre agence à Forest ! Spécialisée dans la vente et la location de biens résidentiels. Que vous cherchiez à vendre ou louer une maison, un appartement, un bureau ou tout autre immeuble sur Bruxelles, vous avez frappé à la bonne porte."
Adres: Chaussée de Bruxelles 165, 1190 Vorst
Telefoonnummer: +32 2 343 46 95
Stad: Forest
Route: Chaussée de Bruxelles 165
Postcode: 1190


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Imozone Imozone 1 km Vertaald door Google Ik zou Vanessa niet aanraden als je een expat bent. Haar enige z...
MYIMMO Altitude MYIMMO Altitude 1 km Plichtsverzuim
Recensies
De begeleiding van het immo-kantoor was fantastisch! Dit was de eerste keer dat we op zoek gingen naar een appartement, dus de opvolging was zeer belangrijk voor ons en werd goed volbracht.
Vriendelijke dame die het bezoek van het appartement organiseerde. Emails worden spijtig genoeg niet goed opgevolgd
A melhor agência imobiliária de bruxelas!!
Met deze getuigenis willen we de heer Georges bedanken voor zijn professionaliteit en zijn beschikbaarheid op elk moment, vanaf de ondertekening van het contract tot de ondertekening van de verkoop, we konden op hem rekenen voor alle administratieve procedures en het resultaat van de verkoop van ons appartement. Hij heeft ons volledige vertrouwen en we bevelen hem ten zeerste aan.
Mijn ervaring met het bureau is meteen uitstekend. Speciale dank aan Romina Vleminckx van het bureau die me tijdens het hele traject van het huren van een prachtig appartement heeft geholpen. Haar professionaliteit, duidelijke transparante communicatie en pre/post overeenkomst ondersteuning is enorm lovenswaardig. Ik zou dit bureau aan iedereen aanbevelen.
Geachte heer GEORGES, Ik feliciteer u met uw opvolging van onze bijstandsaanvraag voor de verkoop van een gezinswoning in VORST notariële akte verleden op 17 maart 2023. Er was snel vertrouwen tussen ons en u reageerde even snel als efficiënt op elk klein probleem. We zijn tevreden met de prijs en ook met de korte doorlooptijd om de juiste koper te vinden. Beste wensen. Jean-Pierre DE GREEF
Ik heb iets meer dan een jaar geleden een woning gekocht in Brussel en hier ga ik u uitleggen hoe kleinzielig mij is overkomen tijdens bezoeken met de makelaar van dit bureau. Toen ik voor de eerste keer aankwam om het appartement op de bovenste verdieping te bezoeken, verzekerde de agent me dat het deel van de zolder alleen van mij was, verder gravend in de documenten merkte ik op dat de zolder in twee delen was gesplitst. Ten tweede was er bij een bezoek aan het appartement een grote vochtige vlek zichtbaar op de muur aan de loopzijde, waardoor ik aarzelde bij het kopen, dus ik wachtte een beetje en 3-4 weken later vroeg ik opnieuw om een ​​bezoek, tot mijn verbazing de taak was pas geverfd. Ten derde, bij een bezoek aan de kelder wist de agent niet eens wat mijn coupé was en ging hij expres voor een deur staan ​​zodat wij niet konden zien wat erin zat. Later na het ondertekenen van de papieren bij de notaris en het doen van een grondige rondleiding door de kelder ontdekte ik dat er een kraker in de kelder zat. Daarnaast zijn door ondertekening van de documenten bij de notaris bepaalde voorwaarden gewijzigd bij bic. Willens en wetens afgezien van de kraker, heb ik uiteraard alle documenten ondertekend voor de verwerving van het pand. Wetende waar ik aan begon, heb ik geen spijt van de aankoop van mijn eigendom. Dit alles om je te vertellen dat je heel waakzaam moet zijn tijdens je vakantie, want sommigen zouden bereid zijn vader en moeder te verkopen voor een paar kaartjes. Tot goed begrip
Makelaardij op mensenmaat waarin je je van begin tot eind begeleid voelt. Ingewikkeld dossier maar waar andere bureaus mijn dossier weigerden, hielp het bureau mij met hun professionaliteit en sympathie. Kies liever een bureau als dit dan een ander zogenaamd gerenommeerd bureau met een grote naam maar die hun vak niet eens kennen. Bij Georges Real Estate hebben we de indruk dat het een familie is en dat wij er deel van uitmaken. Nogmaals bedankt aan Jennifer, Maia, Arthur.
Ik wil Georges real estate van harte aanbevelen. Van mijn kant verliep de verkoop snel en zonder problemen. Het is een goed georganiseerd vastgoed dat u volgt tijdens de verkoop. Zij onderhoudt regelmatig contact met de verkoper en de koper, u bent altijd op de hoogte van het verloop van de verkoop. Geen zorgen over de procedures en diverse documenten, zij regelt alles. Persoonlijk was het Maïa die mijn dossier volgde en ik kan zeggen dat ik het zonder haar nooit had gered. Dit onroerend goed is echt serieus en professioneel. Tot slot, als u op zoek bent naar vastgoed in Vorst, aarzel dan niet om een ​​beroep op haar te doen. Vriendelijke groeten, Brigitte Machiels.
Het onthaal van klanten door alle medewerkers is altijd top Ze kennen hun vak goed, ze zijn ook na de daad beschikbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid